Hoe maak je een Flash Banner Met Adobe Photoshop CS2 Maak

Het creëren van een geanimeerde Flash banner is eenvoudig met de meegeleverde combinatie van Adobe Photoshop CS2 en ImageReady CS2. Met deze krachtige programma's, je hoeft niet eens Flash software nodig om multimedia SWF-bestanden te maken voor uw website of blog. Deze tutorial zal u de fundamentele basis om elk type Flash-animatie kunt u zich voorstellen maken geven.

instructies

Aanmaken en animeren

1 Maak een 468 met 60 pixels 72 dpi document in Adobe Photoshop CS2. Dit is standaard internet banner formaat.

2 Kies een achtergrondkleur. Ga naar de "Select" menu en kies "Alles selecteren", ga dan naar het menu "Edit" en selecteer "Fill ...". Klik op 'OK'. Om een ​​achtergrondafbeelding te gebruiken, kopieer en plak de afbeelding in uw nieuwe document.

3 Klik op het menu "Window" en open de "Layers" palet. Klik op het pictogram aan de onderkant van het venster dat de pop-up verschijnt: ". Maak een nieuwe laag" In de nieuwe laag die u zojuist hebt gemaakt, voeg de woorden die u wilt op uw banner.

4 Dupliceer de laag zo vaak als je stappen in je animatie wilt. In dit geval gaat u het type bewegen over de banner hebben, dus klik op de eerste laag en de positie van het type waar u wilt dat uw animatie te beginnen. Verplaats het type op elke extra laag vooruit een beetje verder tot je komen waar je wilt eindigen op de bovenste laag. Hoe meer lagen of stappen die u maakt, zal hoe vloeiender de uiteindelijke animatie zijn.

5 Selecteer "Edit in Image Ready" in het menu "Bestand". Dit opent het document in ImageReady CS2 waar u uw lagen zal omzetten in animatie frames.

6 Ga naar het menu "Window" en selecteer "Animation" te brengen van de Animation Palette. Klik op de pijl naar rechts aan de rechterkant, bladert u omhoog en selecteer "Make Frames Van Lagen." Klik op elk frame en zet de onderste achtergrond laag in het "Layers" palet.

7 Gebruik hetzelfde menu als de vorige stap en kies "Select All Frames." Kies er een frame en stel de tijd vertraging "0,1 Sec" voor een snelle animatie of "0,2 Sec" voor een leesbare animatie. Het veranderen van één frame zal alle geselecteerde frames te wijzigen. Raak de pijl "Play" op de bodem van het palet aan je animatie bekijken. De voorvertoning speelt langzamer in ImageReady dan zal het in Flash, maar het laat zien hoe glad je animatie is.

8 Ga naar het menu "Bestand" en kies "Export"> "Macromedia Flash SWF ..." en klik op de "Genereer HTML" checkbox. Klik op "OK" en klik op 'Opslaan'.

9 Open het HTML-document met een web browser van je Flash animatie te zien.

Hints

  • Maak elk element, type of vector vorm, op zijn eigen laag, zodat u deze onafhankelijk van elkaar kunnen animeren.
  • Flash-animaties werken het beste met type, Adobe Photoshop vormen of "Smart Objects" van vector-programma's geïmporteerd.
  • De standaard frame rate voor SWF-bestanden is 12 frames per seconde (12 fps), in gedachten dus hou dat je animatie sneller spelen dan ImageReady's preview.