Het wijzigen van de kleur van een WMF

Een bestand met de WMF-bestand extensie is een Windows Metafile-grafische afbeelding bestand. U kunt de kleuren van de WMF-bestand wijzigen door de afbeelding te openen in een foto-editor die Windows Metafile graphics, zoals Microsoft Paint ondersteunt. Paint wordt standaard geïnstalleerd met alle versies van het Windows-besturingssysteem. Open het WMF-bestand en de kleuren veranderen in de grafiek met behulp van de voorgrond en achtergrond kleur gereedschappen, en één of twee tekengereedschappen.

instructies

1 Klik rechts op het WMF-bestand om het contextmenu te tonen.

2 Klik op de "Open Met" optie in het contextmenu. Een lijst met geïnstalleerde programma displays.

3 Ga naar en klik op de optie 'Paint ". De WMF-bestand wordt geopend in het programma Paint Microsoft.

4 Klik op de "Kleur 1" knop van de bovenste navigatiebalk in Paint. De Kleur 1 Foreground kleurkiezer wordt geopend.

5 Klik op de kleur van je voorgrond in de kleurkiezer.

6 Klik op de "Color 2" knop. The Color 2 Achtergrond kleurkiezer wordt geopend.

7 Klik op de kleur voor uw achtergrond in de kleur picker.

8 Klik op de "Line" of "Polygon" tool in de bovenste navigatiebalk lint en teken een vorm rond het gebied te kleuren in de WMF-bestand.

9 Klik op het pictogram "Vul met Paint" in de bovenste navigatiebalk. Klik vervolgens in de vorm. De kleur verandert in de voorgrond kleur die je gedefinieerd als Color 1. Klik met de rechtermuisknop te schilderen met de achtergrondkleur u gedefinieerd als Color 2.

10 Sla uw wijzigingen op door te klikken op de "Paint" knop op de bovenste navigatiebalk en klik vervolgens op 'Opslaan'.