Hoe maak je een WordPress bericht Sticky naar de Top

Hoe maak je een WordPress bericht Sticky naar de Top


In een WordPress-blog, kunt u een post "sticky" te maken, zodat het toont voor alle niet-sticky berichten. U stelt posts to "sticky" op het scherm "Edit Post". Het maken van een thema verenigbaar is meer werk, dat wel. Veel thema's weglaten sticky bericht ondersteuning. ondersteuning voor sticky berichten toe te voegen door het toevoegen van een functie binnen uw template bestanden die Cascading Style Sheet klassen draagt ​​bij aan de HTML van uw blog. Nadat je dat doet, kunt u sticky berichten stylen hoe u met behulp van CSS-code.

instructies

1 Navigeer naar de map WordPress. Open "WP-Content" en vervolgens op "thema's." In die map, op zoek naar de map met de naam voor het thema dat u wilt bewerken. Open de map en zoek naar "index.php" en "Home.PHP." Als u niet beschikt over een Home.PHP bestand, dat is OK. Open deze bestanden in een code-editor zoals Notepad ++, BBEdit of jEdit.

2 Zoek de belangrijkste <div> of <section> tag dat de hele blog post omringt. Deze tag bevat vaak een klasse met de naam "post" of iets dergelijks dat. Daarna tag, moet je code te zien voor de post titel en vervolgens de inhoud. Hier is een voorbeeld:

<Div class = "post">

? <H2> <a href="<?php the_permalink(); ?> "> <? Php the_title (); ?> </a> </ H2>

<? Php the_content (); ?>

</ Div>

3 Voeg de functie post_class () om de <div> of <section> tag. U hoeft alleen deze code in de tag die rond het hele bericht. Hier is een voorbeeld van een <div> tag aangepast aan de post_class () functie zijn onder andere:

? <Div <? Php post_class (); ? >>

De functie post_class () genereert meerdere klassen namen voor elk bericht, inclusief de naam van de klasse die u nodig heeft voor kleverige berichten, "sticky."

4 Open de "style.css" bestand voor uw thema, en voeg de volgende CSS-code:

.sticky {

background-color: # f4f583;

}

Deze code geeft alle stickied berichten een lichtgele kleur als achtergrond, maar u kunt de CSS-code te wijzigen om het even welke stijlen u wilt opnemen. Zo kunt u een dikke, blauwe rand toe te voegen rond de palen, of u kunt de kleur van de tekst te wijzigen.

5 Meld u aan bij de WordPress dashboard. Ga naar "Berichten." Klik op een bericht dat u wilt kleverig te maken en klik vervolgens op de link 'Bewerken' naast 'Zichtbaarheid' in het vak 'Publiceren'. Vink het vakje naast "Plak dit bericht ..." om de post te plakkerig te stellen en klik vervolgens op 'OK'. Klik op de blauwe knop "Update" om wijzigingen op te slaan.