Hoe om tanden witter in een foto met Photoshop

Als je ooit iemand heb gezien in een tijdschrift met prachtig witte tanden, de kans groot dat iemand digitaal gewit hun tanden met behulp van foto-editing software. Digitaal witter maken van tanden met behulp van Photoshop is een snelle manier om foto's te retoucheren en een stralende glimlach te maken.

instructies

1 Kies de afbeelding die u wilt werken. Het maakt niet uit hoeveel mensen tonen hun tanden in de foto. Zodra u leren hoe u een set van tanden witter te maken kunt u het proces herhalen op iedereen in de foto.

2 Selecteer de vergroting gereedschap uit de werkbalk en inzoomen op de foto, zodat de tanden en lippen te vullen het grootste deel van uw scherm. Als het beeld ziet er overdreven korrelig en je kunt veel details niet zien, uitzoomen, totdat u een duidelijke lijn tussen de tanden, tandvlees en lippen kunnen zien.

3 Kies voor de free-form lasso of magnetische lasso gereedschap uit de werkbalk. Beide selectie keuzes kunnen even goed werken, dus uw keuze is afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

4 Begin aan de ene kant van de tanden en klik met de muis en sleep de lasso rond de tanden. Probeer om alleen de tanden, zodat je niet iets dat niet wit zou moeten zijn witter te maken.

5 Klik met de rechtermuisknop in uw keuze en kies de optie "feather". Feather de selectie met 2 tot 3 pixels. Bevedering de selectie helpt verzachten de grenzen van de selectie.

6 Kies "Beeld" in de werkbalk. In het drop-down menu kies "Instellingen" en vervolgens "Hue / Saturation." Selecteer "Yellows" uit het drop-down menu selectie.

7 Verminder de verzadiging en helderheid te verhogen om de gewenste wit u wilt. Heeft meer dan witter niet de tanden - het nemen van alle gele verzadiging en het verhogen van de lichtheid helemaal kunnen vreemde kleuren te creƫren. Het doel is om te houden van de tanden natuurlijk ogende, terwijl het geven van hen een boost van wit.

8 Kies "OK" als u tevreden bent met de kleur bent. Uitzoomen van het beeld, zodat u de algemene resultaten van je werk kunt zien. Sla uw foto met een unieke titel, zodat u het verschil tussen de geretoucheerde foto en het origineel kan vertellen.

Hints

  • Minder is meer als digitaal witter maken van tanden. U wilt dat de resultaten er natuurlijk uitzien.