Hoe maak je een Script Host in Windows XP inschakelen

Hoe maak je een Script Host in Windows XP inschakelen


Windows scripting kan een moeilijke en tijdrovende taak die de gebruiker het schrijven van scripts om een ​​aantal elementaire programmeren vaardigheden bezitten. Scripting wordt gebruikt om commando's die de noodzaak om dezelfde set van commando's handmatig over en in Windows kan verlichten creëren. Scripts systeembeheerders om te werken aan meer drukken items in plaats van de uitgaven die nodig zijn tijd werken aan repetitieve taken. Een script hoeft maar één keer te worden gemaakt en dan kan het elk moment het nodig is worden uitgevoerd, het uitvoeren van alle noodzakelijke stappen in een taak, bespaart veel tijd en energie.

instructies

Hoe maak je een Script Host in Windows XP inschakelen

1 Klik op de knop Windows "Start" om het Windows-menu te activeren.

2 Klik op "Run" en typ "regedit" in het tekstvak die uitkomt.

3 Zoek de sleutel "HKEY_LOCAL_MACHINE" en klik op de "+" aan de linkerzijde van de sleutel.

4 Zoek het item "SOFTWARE" en klik op de "+" naar links om de boom uit te breiden.

5 Zoek het item "Microsoft" en klik op de "+" naar links om de boom uit te breiden.

6 Zoek het item "Windows Script Hosting" en klik op de "+" naar links om de boom uit te breiden.

7 Klik op "Settings" om de beschikbare instellingen te openen voor "Scripting."

8 Maak een nieuwe "DWORD (32-bits) Value" door rechts te klikken in het rechter venster ruit van het "Register-editor" en zweefde over "Nieuw" en vervolgens te klikken op "DWORD (32-bits) -waarde."

9 Het creëren van de waarde wordt automatisch markeren de naam waarde, zodat u het een naam kan geven. Geef deze nieuwe waarde "Enable" en druk op de "Enter" toets.

10 Klik met de rechtermuisknop op het gegeven dat u zojuist hebt gemaakt en klik op "wijzigen." Dit zal een scherm met de titel weer te geven "Edit DWORD (32-bits) -waarde."

11 Verander de "Value Data" tekstvak waarde aan een "1" klikt u op "OK."

12 Sluit het "Register-editor."

13 Herstart de computer om de wijzigingen door te voeren.

Hints

  • verdubbelen Controleer altijd uw gegevens in het register als onbekend gegeven types niet wordt verwerkt en problemen met het besturingssysteem zou kunnen veroorzaken.
  • Wees er absoluut zeker van zijn dat er geen andere aanpassingen worden gedaan om een ​​andere vermeldingen in het "Register-editor" als een aantal wijzigingen van uw computer kan voorkomen dat het opstarten.