Hoe te dwingen-formaat verwijderbare opslagapparaten

Als uw externe flash drive virussen bevat of beschadigd is op enigerlei wijze, kan dit resulteren in je niet in staat om alle bestanden uit het apparaat te verwijderen. Als dit gebeurt moet u een kracht-formaat uit te voeren. Een kracht-formaat veegt alle inhoud van de extern apparaat, zelfs wanneer er virussen aanwezig.

instructies

1 Zoek de USB-poort van uw computer. U vindt het aan de zijkant van uw laptop of aan de achterkant van een computer toren unit.

2 Steek het externe apparaat in de USB-sleuf. Druk er stevig op zijn plaats om te verzekeren dat ze correct is aangesloten.

3 Klik op de knop "Start" en selecteer de zoekbalk aan de onderkant van het startmenu. Typ "diskmgmt.msc" in het zoekvak. Open het hulpprogramma Disk Manager die het brengt.

4 Klik met de rechtermuisknop op uw externe apparaat uit de lijst in het venster Disk Manager. Het apparaat zal waarschijnlijk onder dezelfde naam als het merk weergegeven.

5 Selecteer "Format" uit het drop-down menu. Selecteer de "File System" als "FAT32" en de "Allocation Size" als "512." Klik op de knop "OK" en selecteer vervolgens "Ja" om te bevestigen dat u wilt een kracht-formaat uit te voeren.