Over Label maken van software

Over Label maken van software


Label maken van software is software die kan labels voor uiteenlopende toepassingen. Er zijn verschillende soorten software - tekstuele, grafische gebaseerde of een combinatie van beide. Sommige pakketten zijn speciaal ontworpen alleen voor de lay-out en printen van labels, terwijl veel andere software pakketten (database en tekstverwerkingsprogramma's, bijvoorbeeld) hebben de mogelijkheid om labels af te drukken.

Betekenis

Over Label maken van software


Label maken van software is een enorme hulpmiddel voor de productiviteit, en het stelt gebruikers in staat om een ​​onbeperkt aantal labels tegelijk afdrukt, of zij meerdere kopieën van hetzelfde label of een reeks van geheel andere labels afdrukt. Mailinglijsten en databases kunnen worden geïmporteerd in de meeste programma's, bespaart tijd en moeite in het invoeren van gegevens, alsmede drukkosten.

types

Over Label maken van software


Er zijn veel verschillende soorten label maken software. Databasesoftware (FileMaker Pro, AppleWorks, Bento) stelt u in staat om records (of bepaalde gebieden van de records) in een standaard label-formaat af te drukken. Andere pakketten (NiceLabel, Avery DesignPro) zijn uitsluitend bedoeld om standaard labels af te drukken, terwijl anderen (Discus Label) zijn meer artistieke pakketten en zijn ontworpen voor het afdrukken van etiketten voor CD en DVD media, die ook standaard-en kleinbedrijf labels zijn.

Functie

Over Label maken van software


Labels komen in een standaard formaat en onderscheiden zich door hun "Avery nummer." Avery is het meest voorkomende type label, en elk van zijn andere afmetingen heeft zijn eigen nummer. Door een sjabloon voor een gemeenschappelijk type label (Avery 5160, bijvoorbeeld, die 30 komt een vel), is giswerk en trial and error de printer geëlimineerd.

Kenmerken

Over Label maken van software


Label maken software heeft de mogelijkheid om labels in een aantal grootte drukken, met minimale inspanning van uw kant. Het veranderen van de lay-out van het afdrukken van 30 labels per pagina tot 20 labels per pagina is zo simpel als het selecteren van een nieuwe lay-out en vereist geen extra configuratie nodig. Afdrukken van een adressenlijst is zo eenvoudig importeren van de data, de sjabloon selecteren en het selecteren van de opdracht af te drukken.

overwegingen

De software die u gebruikt om labels af te drukken, hangt af van uw aanvraag, uw budget en uw technische bekwaamheid. Als u van plan bent over het afdrukken adres etiketten, bestand labels of naamplaatje etiketten, dan is een van de eenvoudiger pakketten is uw beste weddenschap. Echter, als uw labels bevatten grafische elementen, vervolgens met behulp van een gespecialiseerde pakket (Discus Label, bijvoorbeeld) zou de weg te gaan.

expert Insight

Meeste databaseproducten hebben de mogelijkheid om records in een standaard label af te drukken. Hoewel sommige commerciële pakketten hebben de functionaliteit om aangepaste etiketten voor cd's en dvd's af te drukken, de beste keuze is om een ​​pakket dat is gericht op de artistieke kant van het spectrum te gebruiken om te voorkomen dat saai.