Hoe maak je een Dichotoom Key Online Make

Hoe maak je een Dichotoom Key Online Make


Een dichotome sleutel is een wetenschappelijke tool die u toelaat om erachter te komen wat iets is. Het ziet eruit als een stamboom. De sleutel maakt gebruik van beschrijvingen van de verschillende elementen en grafieken, zodat u een kaart van soorten te volgen om te onderscheiden wat een item is uit verschillende beschrijvingen. Het creëren van een dichotome grafiek of sleutel online is eenvoudig: gewoon een voorbeeld om te kopiëren en te wijzigen of een schepper waarin u kunt invoeren informatie om uw sleutel te maken.

instructies

1 Ga naar de Sask scholen website (zie bronnen), en klik op de op de pagina dichotome informatie. Deze pagina heeft sample dichotome sleutels. Dichotoom toetsen niet moeilijk te maken, maar de vorm kan moeilijk te creëren. Vind een dichotome sleutel op de pagina die hetzelfde aantal opties als degene die je zou willen maken heeft. Te markeren, en klik met de rechtermuisknop op. Selecteer "Copy", opent u een leeg document en kies 'Plakken' om de sleutel in het lege document plakken. U kunt dan vul uw eigen informatie.

2 Klik op Lamar.Lsu (zie bronnen.) Deze website biedt een stap-voor-stap handleiding voor het maken van een dichotome sleutel, met inbegrip van diagrammen. U kunt kopiëren en plakken deze diagrammen in uw eigen document, en vervolgens in de gegevens in te vullen.

3 Klik op Leerkrachten Online (zie bronnen). Kies een type en grootte van dichotome sleutel, en klik op de link voor de dichotome sleutel die u geïnteresseerd bent in het creëren zijn. De link opent een lege pagina met de dichotome sleutel, die u vervolgens kunt vullen met uw eigen informatie.