Hoe gebruik je een digitale camera om video in Windows Movie Maker

Hoe gebruik je een digitale camera om video in Windows Movie Maker


Windows Movie Maker is een Microsoft filmbewerking applicatie die gratis te downloaden is, waardoor het Microsoft's gelijkwaardig zijn aan Apple's iMovie. Een van de functies Movie Maker's is de mogelijkheid om video en audio vast te leggen in real-time uit externe bronnen, mits u kunt die bronnen aan te sluiten op de computer. Een digitale video camera is een van de gemakkelijkste apparaten aan te sluiten en te gebruiken om video vast te leggen in Movie Maker.

instructies

1 Sluit de digitale video camera naar de computer. Dit kan gedaan worden met een FireWire-kabel als de computer beschikt over een IEEE 1394-kaart, of met RCA composite-kabels als de computer beschikt over een video-capture kaart.

2 Open het Windows Movie Maker-programma applicatie op de computer. Als de "Record" dialoogvenster niet meteen geopend zodra u het programma opent, klikt u op het pictogram Opnemen in de werkbalk van het programma.

3 Stel opname functie van het programma door middel van de "Record" drop-down box in de linker bovenhoek; Dit kan ingesteld worden om video en audio, video of alleen alleen audio op te nemen. Zorg ervoor dat het onder het vak vermelde video- en audio-apparaten zijn ingesteld op "DV-apparaat," en gebruik de "Change Device" knop als dat nodig is.

4 Pas de andere knoppen in het dialoogvenster als het je past. De linker controls kant kunt u in te stellen en aan te passen een termijn voor het opnemen van de video en het creƫren van clips. De "Instelling" drop-down box kunt u de beeldkwaliteit van de opname te selecteren.

5 Speel het videobeeld van de camera. Zelfs als de camera heeft zijn eigen controles, Movie Maker "Record" dialoogvenster heeft een reeks van controles voor de camera op de bodem van de doos. Kijk voor de video op het scherm in de rechterbovenhoek te verschijnen.

6 Klik op de "Record" knop onder het videoscherm om te beginnen met het opnemen van beeld van de camera in de Windows Movie Maker applicatie. Klik op dezelfde knop om de opname te stoppen.