Zal ik Lose All My Songs als ik opnieuw installeren iTunes?

De iTunes-software komt met zijn eigen winkel te kopen en downloaden van muziek. Deze nummers worden vervolgens opgeslagen op uw personal computer en weergegeven in uw iTunes-bibliotheek. Het is belangrijk om te weten wat te verwachten als je moet opnieuw installeren iTunes. Verlies van uw muziekbestanden kan duur worden als je ze terug te kopen. Als je een paar honderd liederen, de totale kosten van het vervangen van uw muziek voegt snel.

iTunes

Uw iTunes-software is ontworpen om en opslaan van muziek, films en video's kopen om uw personal computer. De media worden dan gespeeld in de iTunes-software, gebrand op schijf of overgebracht naar een draagbaar apparaat, zoals een iPod, iPhone of iPad.

iTunes-bibliotheek

Zodra deze song is gedownload naar uw computer, wordt deze opgeslagen in een map op uw computer bestandssysteem. Het is niet rechtstreeks opgeslagen in de iTunes-software. Dit betekent dat als je moet verwijderen en opnieuw installeren iTunes, zult u niet van uw muziek te verliezen in het proces. Dit is belangrijk, want als u uw muziek-bestand te verliezen, moet je het terug te kopen van de iTunes Music Store.

Verwijder iTunes

Open het menu "Start" en klik op de "Control Panel." Klik op de link naar "Een programma verwijderen." Een lijst van uw computer programma's wordt weergegeven. Klik op de iTunes-software uit de lijst. Klik op de knop om "verwijderen" van het programma. Het kan nodig zijn om te klikken op "Doorgaan" om de beheerder toestemming te geven. Naar aanleiding van de dezelfde stappen, verwijdert u deze gerelateerde software componenten in deze volgorde: QuickTime, Apple Software Update, Apple Mobile Device Support, Bonjour en Apple Application Support. Start je computer opnieuw op.

Installeer iTunes

Ga naar de website van Apple (apple.com). Klik op de link "iTunes" in het hoofd navigatiemenu. Klik op de blauwe knop "Download iTunes". Kies de iTunes-versie die u wilt installeren. Vul uw e-mailadres in het tekstveld. Klik op de "Download Now" knop. Een doos moet pop-up vertelt u op "Run" of "Save" de file. Klik op 'Uitvoeren'. ITunes is geïnstalleerd weer op je computer. Want het is opgeslagen op dezelfde plaats, moet je iTunes-bibliotheek worden hersteld wanneer u de iTunes-software te openen. Start je computer opnieuw op.