Hoe te verwijderen van een Drupal site

Hoe te verwijderen van een Drupal site


Drupal is een gratis content management systeem web development tool. Het stelt gebruikers in staat om een ​​website te bouwen, zonder codering of HTML te leren. De Drupal pakket wordt geüpload naar de server en geïnstalleerd via een browser. Templates kunnen dan worden geïnstalleerd op de Drupalsite en bij de voorkant aangepast. een Drupal site verwijdert wordt gedaan door het verwijderen van de installatie directory van de server van de site. Nadat de site is verwijderd, een bezoek aan de URL zal resulteren in een 404-fout.

instructies

1 Meld u aan om het file management systeem van de server van de site. Dit wordt gedaan door middel van de hosting-paneel of FTP. De exacte methode is afhankelijk van de hosting provider. Dezelfde methode voor het openen van de server te installeren Drupal werkt.

2 Voer de root directory voor de site.

3 Markeer alle bestanden in de map. Dit kan gebeuren door op "CTRL" en "A" op het toetsenbord tegelijkertijd.

4 Verwijder alle bestanden in de root directory. Zorg ervoor dat alle gegevens op de site is een back-up of niet belangrijk is voor het verwijderen. Druk op de "Delete" toets op het toetsenbord of gebruik delete gereedschap van de server file management systeem. De server zal de Drupal website te verwijderen. Dit kan enkele minuten duren.

5 Bezoek URL van de site na het wissen om te controleren of alle bestanden zijn verwijderd.