Hoe de Attachment beveiligingsniveau wijzigt in 2007 Outlook

Hoe de Attachment beveiligingsniveau wijzigt in 2007 Outlook


Als u regelmatig e-mailberichten met bijlagen, heb je misschien gemerkt dat de veiligheid gehechtheid instellingen in Outlook 2007 voorkomen dat u van het maken van een wijziging van de pop-up venster met de vraag of u wilt openen of sla het bestand op wanneer u klikt op een bijlage . Wijzig de beveiliging gehechtheid instellingen in Outlook 2007 met de lancering van het programma met beheerdersreferenties.

instructies

1 Klik op de knop "Start", klik vervolgens op de "Outlook" snelkoppeling op het menu Start en klik op "Als administrator uitvoeren."

2 Klik op de knop "Doorgaan", of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor een account met beheerdersrechten als u ingelogd bent met een account met beperkte rechten.

3 Klik op de bijlage die u wilt de instellingen wijzigen. De "Altijd vragen voor het openen van bestanden van dit type" box kan nu worden gewijzigd. Plaats een vinkje in of verwijder het vinkje uit het vak en klik op 'OK'.

4 Sluit Outlook en open het opnieuw om te hervatten met behulp van het met de geloofsbrieven van uw normale gebruikersaccount.