Hoe maak Vector Kerst in Illustrator

Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Er zijn veel verschillende stijlen van Kerstmis ornamenten, maar de basis bal ornament is het beste om mee te beginnen als je & # 039; re leren om ze te illustreren. Zodra je de bal ornament onder de knie, zult u in staat creatiever te komen met uw ontwerpen. Deze afbeelding kan worden gebruikt voor de kerst-party uitnodigingen, kerstkaarten, decoraties, graphics voor networking sites en e-mail ontploffing. Kleuren, vormen en maten zijn klantgericht allen aan uw smaak. U kunt zelfs een hele set op uw vector kerstboom te zetten!

instructies

1 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Begin met het maken van een cirkel in welke kleur je & # 039; graag uw ornament te zijn. Het vaststellen van uw kleur instelling als vulling en geen omtrek.

2 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Met je vierkante vorm tool, maken de top van het ornament. Het moet hoogstwaarschijnlijk goud of zilver, maar u kunt ook het dezelfde kleur als uw ornament.

3 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Met uw kring tool, het creëren van een basis voor de top van het ornament. Als u don & # 039; t krijgt het perfect de eerste keer, het verplaatsen of schalen zodat het past waar u & # 039; graag.

4 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Met uw kring gereedschap, maakt de lus die zou hangen van een kerstboom. Zorg ervoor dat deze laag heeft een overzicht en niet een vulling.

5 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Maak een hoogtepunt met de cirkel tool. Het hoogtepunt moet wit of zeer licht. U moet om het te verplaatsen en de hoek het zo dat het lijkt alsof het beeld in het voorbeeld.

6 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Om een ​​meer complexe sieraad maken, gebruikt u de vorige ornament als voorbeeld. U kunt kopiëren en plakken dit eerste deel en beginnen met een vierkant van een andere kleur. In "object, regelen," move dit deel naar de achterkant.

7 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Met je ovale tool, maak een eivormig vorm aangesloten op de vierkante vorm je net gemaakt. Dit zal ook de kleur van het vierkant.

8 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Maak een vorm met je pen die vergelijkbaar is met het beeld De vorm van het voorbeeld in. Dit moet ook de kleur van de laatste twee vormen hebben.

9 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Selecteer de vorm die u zojuist gemaakt. Kopiëren en plakken op zijn plaats. Ga naar "Object, Transform, Reflect." Dit moet verticaal weerspiegelen. Nu heb je de volledige ornament gebouwd.

10 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Vaststellen hoogtepunten op het onderste gedeelte van de complexere ornament door een cirkel die vergelijkbaar is met de markering aan de balornament. Dit moet ook een wit of een zeer lichte kleur.

11 Hoe maak Vector Kerst in Illustrator


Volg de eerste kleine hoogtepunt met twee opeenvolgende kleintjes op beide cirkelvormen, zoals het voorbeeld in.