Soorten Handheld Computer Systems

Soorten Handheld Computer Systems


De algemene definitie van een handheld computer systeem is vrij eenvoudig: Het is een computersysteem waarmee u alle basisfuncties uit te voeren terwijl u onderweg bent. Handhelds zijn klein genoeg om gemakkelijk in uw zak of onder je arm, zodat laptops tellen niet mee, maar er zijn vele soorten van de kleinere apparaten die in aanmerking komen. Typisch, kunnen deze apparaten verbinding maken met internet, e-mail controleren, bekijken en bewerken van documenten en het uitvoeren van andere gemeenschappelijke computer taken.

PDA

De PDA of Personal Digital Assistant, is een apparaat gebruikt in de werkplaats voor controle op werk en communiceren met verschillende programma's. Het maakt gebruik van applicaties of eenvoudige programma's, zodat u kunt notities maken, uw agenda bij te werken, e-mails schrijven en uitvoeren van andere nuttige taken. Veel PDA's hebben kleine QWERTY-toetsenborden en stylus met touch screens zodat u welke manieren om te communiceren met het bedenken kunt kiezen. Zij zijn een van de kleinste soorten van handheld computers.

smartphone

Smartphones en PDA's zijn vergelijkbaar. Smartphones, natuurlijk de mogelijkheid te bellen en typisch het vermogen om 3 of 4G draadloze netwerken gebruiken om internetinformatie, maar veel van hun toepassingen zijn hetzelfde. Smartphones hebben de neiging om een ​​ruimere keuze in toepassingen voor vele verschillende browsen en maatschappelijke toepassingen vanwege hun brede markt.

Tablet

Tablet-pc's zijn waarschijnlijk de grootste soort handheld computer, nadert zijn laptop formaat - sommige laptops kan worden beschouwd als tablet-pc's. Het belangrijkste kenmerk van deze computers is hun beschrijfbaar scherm. Ze beschikken over een stylus en een scherm sensor waarmee je tekent, krabbel, gekrabbel notities en schetsen met behulp van de computer. Zonder toetsenbord om rond te sjouwen, kun je vaak past de tablet-computer netjes onder je arm en deze bij u dragen.

ruw

Robuuste handheld computers zijn meestal ontworpen met een klein scherm en een scala aan knoppen om de verschillende commando's in te voeren. Ze hebben de neiging om in ergonomische vormen die hen in staat stellen om te worden vervoerd in riemen of gemakkelijk gehouden in een vuist. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal te vallen, vocht en temperatuur veranderingen bestand en hebben toepassingen gericht op wetenschappelijke en technische doeleinden.