Hoe kan ik een beheerderswachtwoord in WinXP Recover

Hoe kan ik een beheerderswachtwoord in WinXP Recover


Het terugkrijgen van een WinXP wachtwoord zal u nodig heeft om gebruik te maken van een Windows-wachtwoord recovery disk te maken in te loggen op uw beheerdersaccount. Dit zal u nodig heeft om uw wachtwoord te resetten door de oprichting van een nieuwe, en dan kunt u inloggen op uw systeem. Een verscheidenheid aan programma's beweren dat door gebruik te maken van hun software, kunt u een beheerderswachtwoord te herstellen; Echter, Microsoft raadt sterk tegen het gebruik van dergelijke programma's, zoals de beveiligingsfuncties in Windows XP niet bedoeld waren voor het knoeien op de manier de meeste van deze programma's in te zetten. Als u niet beschikt over een wachtwoord recovery disk hebt, moet je Windows XP en al uw andere software programma's opnieuw installeren om toegang te krijgen tot uw systeem.

instructies

1 Zet de computer aan. Wanneer de "Welcome" scherm wordt geladen, drukt u op "Ctrl", "Alt" en "Verwijderen" tegelijkertijd te brengen van de "Log in op Windows box".

2 Toets onjuiste wachtwoord in en klik op de knop "OK".

3 Klik op de "Reset" optie in het "Aanmelding mislukt" dialoogvenster. Het Password Reset programma zal beginnen. Met dit programma kunt u uw administrator wachtwoord te resetten. Klik op "Next" op de Password Reset pagina om door te gaan.

4 Plaats de wachtwoordhersteldiskette in ofwel het diskettestation of cd-rom-station, de methode die van toepassing is. Klik vervolgens op "Next" om de reset-proces voort te zetten.

5 Typ een nieuw wachtwoord in het vak "Password Reset" en dan in de "Bevestigen" vakje eronder, typ het wachtwoord te bevestigen. Klik op "Next" om verder te gaan en vervolgens op "Finish," het verlaten van het Password Reset programma. Op dit punt, kunt u klikken op uw beheerdersaccount en log in op Windows XP met je nieuwe wachtwoord.

Hints

  • Er zijn andere methoden niet door Microsoft goedgekeurd, in aanvulling op een aantal van derden hulpprogramma's die beweren wachtwoorden voor verschillende besturingssystemen, waaronder Windows XP. U kunt deze opties te overwegen en er zijn voorstanders van dergelijke programma's, maar in gedachten te houden Microsoft hen niet aanraden. Sommige van deze methoden zijn het benutten van mogelijke inbreuken op de beveiliging, terwijl anderen werken door het aanbrengen van wijzigingen in uw register (zie bronnen). Dergelijke programma's en methoden zou kunnen maken van uw Windows XP-systeem niet meer werkt.