Laptop Power Adapter Problemen

Laptop Power Adapter Problemen


Een gemiddelde laptop levensduur van de batterij duurt ongeveer twee uur, wat betekent dat je nodig hebt om het plug in nadat daarover veel te gebruiken. De adapter die u gebruikt om de computer van stroom kan defect voor een verscheidenheid van verschillende redenen, die de kracht van uw laptop van invloed zijn.

Power Adapter LED is uit

Een beetje licht wordt meestal branden als de adapter is aangesloten. Als het niet gaat branden, dat betekent dat het is niet uw computer aandrijven. Controleer of de stekker goed is aangesloten op het stopcontact door kronkelende het. Als dat niet werkt, de adapter zelf defect is vereist de aanschaf van een nieuwe.

Short Circuits

Als u de stekker in de adapter en het licht aan is, als je de draad hechten aan uw computer en hij wordt uitgeschakeld, dan heb je waarschijnlijk een kortsluiting in de computer of de adapter. Als dit het geval is, de kortsluiting direct zuigt de kracht uit en is zij niet gedistribueerd naar de laptop waar nodig. Haal het circuit gerepareerd, de aanschaf van een nieuwe adapter of de aanschaf van een nieuwe laptop.

Power Adapter wordt niet herkend

De laptop zelf kan een probleem herkennen van de adapter te hebben. Als dit het geval is, het opstarten verschijnt een bericht uitleggen dit. Als dit gebeurt, wordt het vermogen akkoord niet het opladen van de batterij, wat betekent dat u niet in staat zijn om uw laptop te gebruiken zodra u de stekker uit. Bel het bedrijf dat uw laptop produceert voor een vervanging of reparatie van de laptop.