Hoe om mensen met Twitter accounts zoeken

Hoe om mensen met Twitter accounts zoeken


U leert hoe u mensen met een Twitter-accounts te vinden

instructies

1 Zoals u zult zien, om iemand op Twitter te volgen, moet je meestal toegang van die persoon Twitter-pagina. Dat is prima en alles, maar hoe doe je iemands pagina? Als je niet iedereen op twitter weten (of wellicht beter gezegd, als je nog niet ontdekt hebt mensen die je kent op Twitter), hoe krijg je iemand om te volgen te vinden? Gelukkig, Twitter biedt een aantal functies die het vrij gemakkelijk om mensen die je kent of mensen die eens de moeite waard na te vinden. Ik geef de volgende gegevens.

2 De beste manier om te beginnen is de FIND op TWITTER-functie, waarmee u aan de database van de tweeters voor iemand die je kent schuren gebruiken. U kunt zoeken op voornaam, achternaam, of zelfs de persoon Twitter gebruikersnaam.

3 Hers is hoe het werkt. (1). Meld u aan bij uw Twitter-account; (2) Klik op mensen te vinden. (De mensen die pagina verschijnt); (3) Klik op het tabblad Zoeken op Twitter; (4) Gebruik het tekstvak om de naam (eerste of laatste of beide) van de persoon die je zoekt typen. Met behulp van zowel de voor- en achternaam is meestal de manier om hier te gaan. Als dat niet werkt, gebruik dan alleen de achternaam of de voornaam, naar gelang van wat uniek is. Als alles wat je hebt is een gedeeltelijke gebruikersnaam, kunt u in plaats daarvan in te voeren dat. (5) in de zoekresultaten, klikt avatar of de gebruikersnaam van de persoon om te controleren op hun profiel.

Hints

  • Klik op het tabblad Zoeken op Twitter
  • geen