Hoe kan ik IP-adressen Track

Hoe kan ik IP-adressen Track


Elke computer is een Internet Protocol (IP) adres toegewezen. Dit adres is als een adres omdat het noodzakelijk is om te ontvangen en gegevens verzenden via internet. Computers met een gemeenschappelijke router delen en zijn verbonden met hetzelfde netwerk eenzelfde IP adres hebben. Het IP-adres is geschreven door vier groepen cijfers gescheiden door punten. IP nummer groepen zijn een combinatie van nul tot 255. Een IP-adres is eenvoudig te houden, maar het proces vereist een tracking programma. Een IP-adres kan worden verkregen door het te vinden op een e-maill naar u verzonden.

instructies

1 Zoek het IP-adres van een e-mail die u hebt ontvangen. Het exacte proces voor het vinden van het IP-adres van een e-mail zal variëren afhankelijk van de provider van uw e-mailaccount.

2 Om een ​​IP-adres in Outlook vinden, selecteer het menu Bestand en selecteer de functie "eigenschappen". In Yahoo, opent u de e-mail en selecteer "Full headers" op de rechterbovenhoek. Zoek het IP-adres en noteer het adres.

3 In de adresbalk van uw internetbrowser het adres van een IP-adres lookup website, zoals whatismyipaddress.com/ip-lookup, geobytes.com of find-ip-address.org (zie referenties). Druk op enter en wacht tot de startpagina van de website verschijnt.

4 Op de homepage, op zoek naar het IP-adres opgeven. In het invoerveld, typt u het IP-adres in en klik op de verzendknop.

5 De zoektocht zal je niet veel informatie over het IP-adres te geven. De zoektocht vindt u van de gebruiker Internet service provider te geven. Er moet ook een geschatte locatie van de gebruiker, zoals de stad en de staat.

6 De naam van het IP-adres van de gebruiker zal niet worden vrijgegeven. Internet service providers meestal alleen gebruikersnamen's vrij te geven in reactie op gerechtelijke bevelen of andere juridische acties.