Hoe maak je een webquest Training Video Maak

Hoe maak je een webquest Training Video Maak


Een webquest is een web-gebaseerde activiteit waarbij de meeste of alle van de inhoud die uitzicht en het gebruik leerders van internet gedownload. De webquest website biedt de mogelijkheid om te zoeken naar, toegang, maken en aanpassen van een webquest, die een inleiding, een taak, een lijst van informatiebronnen die nodig is om de taak, een beschrijving van hoe de taak te stappen uit te voeren te voltooien, begeleiding bij het organiseren bevat de verzamelde informatie en een conclusie die een samenvatting van wat de leerlingen zullen bereiken na voltooiing. Het maken van een WebQuest training video gaat scripting, het maken, bewerken en de video op het internet te uploaden, zodat het kan worden waarnaar je WebQuest pagina.

instructies

1 Selecteer een onderwerp voor uw WebQuest. Selecteer een ontwerp en beschrijven hoe de leerlingen zal worden geëvalueerd. Ontwerpen van het proces en bepalen hoe de video zal worden opgenomen. WebQuest design patterns zoals herdenkingsmunten bericht, tentoonstellingen, overtuigend berichten, historische re-enactment, het aanleren van een procedure, reizen account of dagboek lenen zich voor het gebruik van video.

2 Script uw ​​video. Scripting omvat het schrijven van wat de video over gaat, wat de mensen zeggen, en het ontwikkelen van een storyboard die de stroom visualiseert. Zorg ervoor dat gebeurtenissen logisch voort uit een schot naar de volgende.

3 Maak uw video. Met behulp van uw videocamera, vastleggen van de actie van de beste opname mogelijk met behulp van natuurlijk licht of verlichting je opgericht. Elimineer onnodige geluiden in de omgeving, zoals ventilatoren, telefoons of koelkasten. Zorg ervoor dat uw microfoon goed werkt.

4 Bewerk uw video om alle elementen samen te trekken. Importeer uw video-opnamen, muziek en gesproken tekst, en leg de clips naar een verhaal dat je educatieve doelstelling ondersteunt vertellen. Gebruik muziek om de stemming van je training delige set. effecten toevoegen, zoals pagina overgangen naar de algehele presentatie te verbeteren. Vermijd het gebruik van te veel effecten. Hogere kwaliteit video vereist meer opslagruimte en kan invloed hebben op de laadtijd.

5 Opzetten van een rubriek om de effectiviteit van uw training video te evalueren. Zorg ervoor dat u zich richten op een leerdoel en het gebruik van een bereik om de prestaties van uw leerlingen te geven. Wanneer u uw leerlingen te evalueren, te specificeren in welke mate elke student heeft de doelstelling bereikt.

6 Upload uw video naar een website zoals YouTube of Box.net op te slaan en bieden toegang tot het.

7 Link naar uw video op uw webquest website.