Hoe om te luisteren naar Radio op Windows Internet Explorer

Wanneer u niet in de buurt van een radio of uw stereo-installatie, kunt u luisteren naar de radio op Windows Internet Explorer luisteren. Luisteren naar de radio op Windows Internet Explorer kunt u afstemmen op een aantal van uw favoriete radiostations uit vrijwel overal in de wereld vanuit het comfort van uw computer. Luisteren naar de radio op het internet is handig en helemaal gratis.

instructies

1 Open uw pagina Windows Internet Explorer door te dubbelklikken op Internet Explorer vanaf uw bureaublad.

2 Typ het internetadres van de radiozender in de adresbalk. Bijvoorbeeld, om live te luisteren naar WNCI-FM in Columbus, Ohio, typ WNCI.com. Bel uw favoriete radiostation om zijn internetadres te bepalen.

3 Kijk voor een link op de website van het radiostation waarmee u live naar de radio station luisteren. Op de WNCI-FM website, klik op "Luister live 'in de linkerbovenhoek. Een nieuw venster opent op uw scherm.

4 Wacht tot de nieuwe audio-venster te laden op uw computer; het zal u te voorzien van de streaming live audio van de website die u hebt gekozen. Op de WNCI-FM website, wordt het nieuwe venster met de titel "WNCI-FM-speler."

5 Klik op de koptelefoon-symbool op de rechterbenedenhoek van uw computerscherm. Verhogen en verlagen het volume van uw computer om het gewenste geluidsniveau te krijgen.