Hoe kan ik een dvd-film in Ubuntu maken

Hoe kan ik een dvd-film in Ubuntu maken


Het is gebruikelijk om het gevoel een beetje overdonderd bij het overstappen naar de Ubuntu-besturingssysteem. Het OS zelf is niet zo verschillend van de Windows of Mac systemen mensen zijn bekend met, maar sommige van de productiviteit software gebundeld met het kan drastisch anders zijn. Gelukkig, met een beetje oefening, kunt u alles op Ubuntu je kunt doen op Windows, vaak makkelijker en met betere resultaten te doen.

instructies

1 Ga naar "Applications", selecteer de "Sound and Video" submap, en selecteer vervolgens het programma met de naam "Brasero Disc Burning." Brasero is een cd / dvd-writer die komt voorgeïnstalleerd met Ubuntu, zodat u geen andere software nodig om snel en eenvoudig een dvd te branden.

2 Selecteer "Video Project" uit de lijst met keuzes die omhoog komen wanneer het programma wordt geladen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het laden Brasero, maar degene die relevant is voor het maken van een DVD film "Video Project."

3 Voeg uw videobestanden naar het project. U kunt dit doen door een van beide te slepen en neer te zetten uit een map in het hoofdvenster van het scherm, of door te klikken op "File" en vervolgens "toevoegen." Een statusbalk aan de onderkant van het scherm zal meer en meer vol raken als u bestanden toe te voegen, wat aangeeft hoeveel schijfruimte je nog over hebt om mee te werken.

4 Klik op 'Burn'. Dit zal coderen de videobestanden, ze veranderen van welk formaat ze zijn momenteel in een die kan worden gebrand op een DVD en te lezen door een standaard DVD-speler of het station.

5 Zorg ervoor dat een lege schijf in het station. Wanneer Brasero eindigt het coderen van uw bestanden, zal het dan schrijven ze rechtstreeks naar de schijf. Afhankelijk van de snelheid van de aandrijving en de snelheid van de computer, kan dit zo kort als 5 minuten of zo lang als 1 uur. Een dialoogvenster zal verschijnen wanneer alles klaar is wat aangeeft dat het project wordt uitgevoerd, waarna u kunt uw nieuw gebrande dvd te nemen en af ​​te spelen op welke dvd-speler je past.