Hoe kan ik een Avatar Karakter voor Free Create

Hoe kan ik een Avatar Karakter voor Free Create


Een avatar is een digitale representatie van jou. U kunt uw avatar te gebruiken in plaats van uw werkelijke foto op sociale netwerksites, instant messaging-programma's, en zelfs als het leveren van een beeld van jezelf voor publicatie. Met behulp van de online site meez.com, kunt u een avatar die aangeeft hoe je daadwerkelijk verschijnen, of maak een avatar van de persoon die je zou willen zijn te creëren. Zodra u uw avatar hebt gemaakt, kun je exporteren naar deze permanent op te slaan op uw computer.

instructies

1 Navigeer naar meez.com in uw webbrowser. Zodra u aankomt op de site, hangen boven "Shop" in de buurt van de bovenkant van het venster en schuif naar "MeezMaker."

2 Kies het geslacht van je avatar. Zodra u een geslacht hebt gekozen, zal meez.com uw keuze te onthouden. Als je wilt naar een andere avatar van een verschillend geslacht te maken, moet u de cookies van uw browser verwijderen.

3 Kies een kapsel voor je avatar. Selecteer "Hairstyle" in het menu aan de rechterkant van het voorbeeldvenster om verschillende categorieën van kapsels (afros, paardestaarten, enz.) Te zien Klik op een kapsel om het te proberen op je avatar.

4 Selecteer elke gezicht merken en gelaatstrekken die u wenst, met behulp van het menu aan de rechterkant van het preview-venster. Klik op de grafische previews zien je avatar aan te tonen de verschillende functies.

5 Kies je lichaam het type, huidskleur en voeg make-up en gezicht verf, indien gewenst, met behulp van de categorieën aan de rechterkant van het preview-venster.

6 Klik op "Get Dressed 'onder' Meez Nation" in de buurt van de bovenkant van het venster. Gebruik de categorieën aan de rechterkant van het voorbeeldvenster om tops, bottoms, schoenen en accessoires te selecteren.

7 Klik op "Animaties" onder "Games" in de buurt van de bovenkant van het venster. Navigeer door de categorieën aan de rechterkant van het voorbeeldvenster om een ​​animatie die geschikt is voor je avatar zou zijn te vinden.

8 Klik op "Achtergronden" onder "Mijn Meez" in de buurt van de bovenkant van het venster. Blader door de categorieën aan de rechterkant van het voorbeeldvenster om een ​​passende achtergrond voor uw avatar te selecteren.

9 Exporteer je avatar door opknoping over "My Meez" in de buurt van de top van het venster en schuifpui naar "Exporteren." U moet een account aan uw avatar te exporteren creëren. (Zie Tips voor een methode om je avatar te slaan zonder een account.)

Hints

  • Om een ​​item te verwijderen, hangen boven de link "Verwijder items" onder de preview-venster, en schuif naar het item dat u wilt verwijderen.
  • Om een ​​kopie van je avatar op te slaan zonder een account aan: in Windows, druk op de "Print Screen" knop, start een grafisch bewerkingsprogramma, zoals GIMP of Paint en plak de afbeelding. Snijd vervolgens uit de delen van het beeld dat niet je avatar bevatten en sla het bestand. Op een Mac houdt u de Shift en Command-toetsen en druk op de nummer 4, klik en sleep over de avatar. Een jpeg-bestand van uw avatar zal worden aangemaakt op uw bureaublad.
  • Soms is een item kan krijgen "geplakt" op je avatar. Als dit gebeurt, vernieuwen het browservenster.