Hoe te gebruiken Fix-It Utilities 8 Professional

Avanquest Software markten Fix-It Utilities als een alles-in-een applicatie voor het Windows-besturingssysteem. Fix-It Utilities 8 Professional bevat bewerkingen die u kunt gebruiken om schoon te maken, tweaken, veilig en uw file systeem te handhaven. Als gevolg van de integratie van een gebruiksvriendelijke interface, Fix-It Utilities maakt taken die normaal gesproken moeilijk voor beginnende gebruikers zo eenvoudig mogelijk door middel van een geautomatiseerde oplossing zou zijn.

instructies

Algemeen gebruik

1 Klik op "Start" en selecteer "Alle programma's." Klik op de "Fix-It Utilities 8 Professional" pictogram om de toepassing te starten.

2 Klik op de "Yes" knop aan de onderkant van de "User Account Control" dialoog. Wacht een paar seconden voor het programma te laden op uw scherm. Het programma zal geen problemen op uw computer op te sporen.

3 Klik op de "One-Click Fix All" knop naast "Problemen ontdekt." Klik op de link "Problemen View" als je zou willen om de problemen te herzien. Het programma start automatisch alle initiƫle schoonmaak en beveiliging operaties. Afhankelijk van de hoeveelheid van de activiteiten die nodig zijn, kan dit proces enkele minuten in beslag nemen. Zodra het proces is voltooid, keert u terug naar het overzichtsscherm.

4 Kijk naar het gedeelte 'Beveiliging' op het linkerpaneel. Dit deel bevat de functie van het programma gebruikt voor het uitvoeren van security scans. Het programma voltooide deze functie in de "One-Click All Fix" stap, maar je kunt altijd terug naar dit deel van het programma om slechts een security scan uitgevoerd wanneer nodig te instrueren.

5 Kijk naar het hoofdstuk "Onderhoud" op het linkerpaneel. Dit gedeelte bevat alle functies van het programma gebruikt voor het uitvoeren van het schoonmaken en optimalisatie operaties. Het programma deed deze operaties tijdens de "One-Click Fix All" stap. Individueel lopen een van deze bewerkingen, dubbelklikt u op de operatie en klik op de functie die u wilt uitvoeren.

Reparatie of Uninstall

6 Druk op de toetsen "Windows" en "R" gelijktijdig op uw toetsenbord. Typ "Appwiz.cpl" in het vak Uitvoeren en druk op de "Enter". Deze laadt een venster "Programma's en onderdelen" op uw scherm.

7 Klik met de rechtermuisknop "Fix-It Utilities 10 Professional." Klik op "Uninstall" om het programma van uw computer te verwijderen. Klik op "Repair" op een beschadigde programma-onderdelen te herstellen.

8 Klik op de knop "Ja" om de verwijdering of reparatie te bevestigen.

9 Start de computer opnieuw wanneer het verwijderen of de reparatie is voltooid.