Hoe maak je een Flash Template Compatibel met WordPress

Hoe maak je een Flash Template Compatibel met WordPress


Flash heeft verschillende toepassingen voor websites, zoals het maken van geanimeerde introductie schermen, embedded content of diavoorstellingen demonstreren beste content van de site. Voor sommige van deze toepassingen kunt u een Flash-template downloaden, pas het dan voor je eigen site. Als u een Flash-sjabloon die u wilt uploaden naar uw WordPress site, kunt u dit doen met een plug-in.

instructies

1 Log in om je WordPress admin control panel. Klik op "Plugins", selecteer vervolgens "Nieuw." Naar het zoekveld tekst in het midden van het scherm, typt u "WP-SWFObject", "Kimili Flash insluiten" of "Easy Flash insluiten." Dit zijn drie plug-ins die u helpen insluiten Flash-objecten in WordPress. Elke plug-in heeft dezelfde functies, hoewel WP-SWFObject is het enige waardoor je Flash om van uw site thema bestanden kunt toevoegen. Als je klaar bent, klikt u op de "Search Plugins" knop.

2 Zoek de plug-in in de zoekresultaten, klik op de link "Install" onder de titel van de plug-in's. Laat WordPress een paar seconden om te installeren van de plug-in en klik op de link "Activeren Plugin" als daarom wordt gevraagd.

3 Klik op "Media" van het hoofdmenu aan de linkerkant, klik op 'Nieuwe toevoegen. "Klik op de" Select Files "knop en ga naar de locatie van uw Flash template. Dubbelklik erop om het te uploaden naar WordPress. Uit het veld "File URL", kopieert u alles wat na de installatie directory van uw blog. Bijvoorbeeld, als je WordPress blog is geïnstalleerd op "http://yoursite.com/blog,” kopieert alles achter het woord Je moet eindigen met iets als dit "blog.":

wp-content / uploads / 2011/12 / my_flash_template.swf

4 Ga naar het gedeelte van uw site waarnaar u het Flash-bestand toe te voegen. Als dit in het thema, bijvoorbeeld, klikt u op 'Weergave' en selecteer "Thema's" in de zijbalk. Klik op het betreffende bestand van rechts. Als u het in een bepaalde post of pagina, ga naar "Berichten" of " Pages, "en klik op de titel van het desbetreffende bericht.

5 Plaats de cursor op het punt in het bestand waar u de Flash-template te verschijnen. Als je WP-SWFObject geïnstalleerd, gebruikt u de volgende code:

[SWF] pad naar bestand, hoogte, breedte [/ SWF]

Het "pad naar bestand" is de gedeeltelijke URL die u eerder gekopieerd, en "height" en "breedte" bepalen de grootte van de geïntegreerde flitser object in pixels. Bijvoorbeeld:

[SWF] wp-content / uploads / 2011/12 / my_flash_template.swf, 500, 300 [/ SWF]

Als u gebruik maakt Kimili Flash insluiten, typt u het volgende:

[Kml_flashembed film = "pad naar bestand" height = "500" width = "300" /]

Als u eenvoudig Flash insluiten geïnstalleerd, gebruikt u de volgende code:

[Swf src = "volledige pad naar bestand" width = 500 height = 300]

Merk op dat met Easy Flash insluiten, moet u het volledige URL typen om uw Flash-object, te beginnen met "http: //.&quot, Als je de Flash-bestand toevoegt aan het thema, moet u de WP-SWFObject plug-in te installeren en gebruik de volgende code in een sjabloon bestand:

<? Php wp_swfobject_echo ( "pad naar bestand", "breedte", "hoogte"); ?>

Bijvoorbeeld:

<? Php wp_swfobject_echo ( "wp-content / uploads / 2011/12 / my_flash_template.swf", "500", "300"); ?>

6 Klik op 'Publiceren' of 'update-bestand. "