Hoe maak je een register Shortcut Icon bijwerken

Snelkoppelingen zijn voornamelijk gelegen op het bureaublad en de kleinere ras voorkomt op het menu Start of de taakbalk. Toch kunnen deze pictogrammen willekeurig op elk moment wijzigen als gevolg van onjuiste verwijderingen of non-existent updates voor het Windows-pictogram cache of pictogram registry entries. Update uw icoon cache of het register snelkoppeling waarden wijzigen. Het bewerken van het register is de laatste methode over te nemen, dus probeer de tijdelijke oplossingen in plaats daarvan.

instructies

1 Druk op de "F5" toets op uw toetsenbord om snelkoppelingen te vernieuwen. Sluit en open het venster dat onjuiste pictogrammen bevat. Herstel de "ShellIconCache" bestand door het veranderen van de kleur van het display van de 32-bit en 16-bit en verander het dan terug naar de oorspronkelijke instelling. Start je computer opnieuw op. Probeer deze methoden voordat register tweaks.

2 Klik op de knop "Start" en typ "regedit" in het zoekvak. Druk op de toets "ENTER" op uw toetsenbord om de Register-editor te starten.

3 Klik op het menu "Edit" en vervolgens op de "Find ..." optie. Kopieer en de volgende registerpad "HKEY_LOCAL

MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer" plakken in het vak Zoeken naar.

4 Klik met de rechtermuisknop de "Max Cached Icons" waarde en selecteer "Edit" uit het drop-down menu.

5 Typ "2000" in het vak en klik op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen. Herstart de computer en de pictogrammen moeten goed worden weergegeven.

Hints

  • Verwijder de "ShellIconCache" bestand, indien het bovenstaande uw probleem niet oplost. De standaard waarde van Max Cached Icons is 500.
  • Maak altijd een back-up van uw register, zoals elke fout zou kunnen leiden tot ernstige problemen met Windows.