How to Get bekend als een Fashion Blogger

How to Get bekend als een Fashion Blogger


Een weblog, beter bekend als een blog, is een openbare online dagboek. Bedrijven en particulieren zowel ze gebruiken om te communiceren met hun lezers, verspreiden informatie, of gewoon foto's van schattige katten te delen. Een fashion blog, zoals de naam al doet vermoeden, is een blog gewijd aan mode en fashion bloggers worden vaak behandeld met extraatjes zoals exclusieve toegang tot modeshows, gratis kleding of interviews met bekende ontwerpers. Als deze levensstijl klinkt als de perfecte pasvorm voor u, klaar om een ​​aantal serieuze werk en zelf-promotie te doen.

instructies

1 Kies een focus voor uw blog. De wereld van de mode omvat nieuws, trends, design huizen, street style, en nog veel meer interessante onderwerpen. Hoewel je hoeft niet over uw bepaald onderwerp te schrijven elke dag, met een focus zal uw lezers te laten weten wat om naar uit te kijken en verwachten.

2 Maak een blog content regelmatig en consequent; Niets is saaier dan een reeks van berichten uit te leggen waarom je hebt niet plaatsen. Er zijn duizenden van de mode blogs die nu online, dus zorg ervoor dat uw inhoud is goed gemaakt en heeft een unieke draai. Demonstreer uw persoonlijke stijl te staan ​​om uw lezers te laten zien dat een "echte persoon" is achter de woorden.

3 Blijf geinformeerd. Onderzoek van de laatste trends uit de hele wereld, met name Parijs, New York en Los Angeles. Als je kunt laten zien dat u voorafgaand aan de trends, zal uw lezerspubliek groeien als uw lezers te koppelen aan uw blog en te delen op Facebook en Twitter.

4 Communiceer met uw lezers. Reageren op opmerkingen en e-mails, ongeacht hoe onbeduidend ze lijken; zonder publiek, je hebt geen blog. Vergeet niet om uw blog uitstraling en persoonlijkheid te handhaven in alle communicatie; Als je focus is mode humor, houd uw reacties licht en grappig.

5 Promoot jezelf met behulp van social media. Reageer op blogs die je bewondert, gebruikt Twitter en uw persoonlijke Facebook-pagina om de titel aan te kondigen van uw laatste bericht, of het opzetten van een Facebook fan pagina om te communiceren met uw lezers. Zoals je relaties met de lezers te bouwen, zal uw populariteit groeien.