Hoe maak je een kolom die niet beweegt in Excel maken

Wanneer u een Microsoft Excel-spreadsheet met een groot aantal kolommen te creëren, kan het moeilijk zijn om te vergelijken van gegevens in de kolommen afstand van ver uit elkaar, want je moet scrollen om de gegevens te zien en kan niet beide kolommen tegelijkertijd te zien. Om deze reden, Excel kunt u een kolom die niet beweegt door bevriezing op zijn plaats te maken. Freeze een kolom in Excel te verhinderen dat ze. Na het bevriezen van de kolom, blijft zichtbaar op het scherm terwijl je horizontaal te scrollen door de spreadsheet.

instructies

1 Lancering Excel en open de spreadsheet die u wilt een kolom in de vriezer bewaren. Klik op de brief aan de bovenkant van de kolom aan de rechterkant van degene die u wilt bevriezen.

2 Klik op het tabblad "View" aan de bovenkant van het scherm.

3 Klik op de "Titels blokkeren" knop in de sectie "Window" van de bovenste werkbalk en klik vervolgens op "Titels blokkeren." Een donkere verticale lijn verschijnt in het werkblad.

4 Sleep de schuifknop aan de onderkant van het scherm naar links of naar rechts. De ruiten links van de verticale lijn niet bewegen.

5 Klik op de "Titels blokkeren" knop, en klik vervolgens op "Titelblokkering opheffen" om de kolom weer in beweging te maken.