Hoe maak je een Game Kijk voor een Mounted ISO maken

Hoe maak je een Game Kijk voor een Mounted ISO maken


Het uitvoeren van meerdere cd's met u kan vervelend zijn. Als u een grote harde schijf, dan is een goed alternatief voor het dragen van al uw schijven is om kopieën van elke schijf branden in het ISO image discformaat. U kunt dan gebruik maken van een ISO-montage programma voor het imago van de schijf te laden om een ​​virtuele cd-station. Elke virtuele cd-station wordt een stationsletter toegewezen, net als een echte cd-station. Bij een multi-disc spel een extra schijf vereist, moet u de stationsletter waarop de opgegeven spel-cd is gemonteerd leveren.

instructies

1 Run je ISO bevestigingssysteem programma van de keuze.

2 Monteer alle ISO-bestanden die beelden van een spel-cd bevatten om een ​​andere stationsletter. Standaard worden de meeste ISO bevestigingssysteem programma zet de eerste schijf van de eerste beschikbare stationsletter en mount daaropvolgende schijven op latere beschikbaar station letters.

3 Let op de stationsletter die overeenkomt met elk spel schijf ISO-bestand.

4 Start het spel dat je wilt een gemonteerd ISO verwijzen. Speel het spel tot je het punt waarop je spel vraagt ​​om de volgende schijf te bereiken.

5 Blader naar de stationsletter dat de gevraagde schijf bevat, of typ de stationsletter die overeenkomt met de schijf in het spel Zoek gesloten. Het spel zal de ISO vinden op de juiste stationsletter en zal de behandeling van de ISO alsof het een cd in een cd-rom-drive.