Hoe te verwijderen Printing in MapPoint

MapPoint is een programma dat is ontworpen door Microsoft dat gebruikers in staat stelt om routes te plannen en te kijken naar kaarten van een stad of staat binnen een land. Dit zijn zeer gedetailleerde kaarten en worden op de hoogte gehouden met een jaarlijkse updates die proberen te houden met de bouw en de veranderingen in elk wegen rond het gebied dat is het in kaart brengen. "MapPoint" heeft een drukkerij functie die kan worden gewijzigd of verwijderd.

instructies

1 Koppel de printer los van de computer. Dit zal het vermogen van de gebruiker om iets te drukken vanuit het programma te verwijderen.

2 Verwijder de printer van de computer door te gaan naar de "Apparaten en printers" onder het menu "Start". Klik met de rechtermuisknop op de printer en kies "Uninstall drivers" of "Disable." Dit zal de mogelijkheid van afdrukken verwijderen "MapPoint."

3 Open "MapPoint" en ga naar "File" en selecteer "Afdrukken." Ga naar "Printer Properties 'en vink het vakje dat zegt" automatisch openen XPS-documenten met behulp van de XPS-viewer. " Dit zal de optie afdrukken te verwijderen en in plaats daarvan het bestand in een foto-viewer te openen.