Hoe krijg je een sociale zekerheid Card Online

Het is gemakkelijk om een ​​sofi-kaart online te krijgen. De Social Security Administration heeft een website met al het papierwerk en de nodige informatie om een ​​aanvraag voor een sociale zekerheid kaart online. Omdat de Social Security Administration bewijs van uw identiteit nodig moet u mailen of breng alle benodigde documenten naar een plaatselijk kantoor van de sociale zekerheid. Als u de documenten mailen, moet de Social Security Administration uw documenten snel terug te keren.

Volg de onderstaande stappen om een ​​sociale zekerheid kaart online te krijgen.

instructies

1 Om een ​​Social Security-kaart online te krijgen, gaat de website van de de Social Security Administration. De link naar de Social Security Administration is in de bron sectie hieronder. Klik op het aanvragen van een Social Security Card link. De service als gratis.

2 Als u een nieuwe sociale zekerheid kaart online of Social Security vervangende kaart online te krijgen, klikt u op de Print een Application SS-5 link. Download de Social Security-kaart toepassing door te klikken op de SS-5 PDF-bestand. U moet Adobe Acrobat Reader om het formulier te downloaden. Als u niet beschikt over Adobe Acrobat Reader, download dan de software gratis na de link in de bron sectie hieronder.

3 Zorg ervoor dat u de juiste identificatie te gebruiken om een ​​sociale zekerheid kaart online te krijgen. Het is niet mogelijk om een ​​Social Security-kaart online te krijgen zonder de juiste identificatie. Mail of neem de ingevulde sociale zekerheid card applicatie en alle vereiste originele documenten naar het dichtstbijzijnde Social Security Administration. De Social Security Administration moet uw identiteit te verifiëren met uw documentatie. Als u een Amerikaans staatsburger moet u een bewijs met vergunning een in de Verenigde Staten de bestuurder, door de staat uitgegeven identiteitsbewijs, gecertificeerde geboorteakte, of de Verenigde Staten paspoort te laten zien. Als u niet een burger van Verenigde Staten, moet u verzendt of breng een bewijs van de Verenigde Staten documenten immigratie uit het Department of Homeland Security. Personen jonger dan twaalf jaar oud moeten toepassen in eigen persoon. De Social Security Administration zal geboorteaktes van de burgers Verenigde Staten te controleren. Als u het wijzigen van uw naam, moet u recent bewijs te brengen, zoals een echtscheiding, trouwboekje, een gerechtelijk bevel voor een naamswijziging, of het certificaat van naturalisatie met uw huidige naam.

4 Om een ​​Social Security-kaart kantoor in uw buurt op zoek naar de link die zegt, vinden "Local Search Office." Voer uw postcode en zoeken.

Zorg ervoor dat u de speciale instructies voor mensen die in bepaalde steden in New York, Californië en Florida leven te controleren. Als u buiten de Verenigde Staten woont klikt u op de "Service Around the World link." De Social Security Administration maakt het gemakkelijk om een ​​sofi-kaart online te krijgen.