Hoe kan ik Websites Maintain Sjablonen gebruiken?

Hoe kan ik Websites Maintain Sjablonen gebruiken?


Website onderhoud wordt eenvoudig met een georganiseerde kader. Dit geldt ook voor het hebben van een gemakkelijk om te werken met een sjabloon waarmee u snelle bewerkingen en wijzigingen aan te brengen. Om een ​​website met behulp van sjablonen te behouden, moet u eerst een sjabloon die effectief past bij uw behoeften te maken. Een goede template te werken met een eenvoudige HTML-bestand bevat, een cascading style sheet (CSS) en meest gebruikte onderdelen als server side includes (SSI). Zodra u een basis template hebben, onderhouden en toe te voegen aan uw eigen website wordt bijna moeiteloos.

instructies

1 Maak een lay-out met behulp van Cascading Style Sheets (CSS) en HTML. Om dit te doen, open je een nieuw bestand op uw HTML-editor en beginnen met het coderen van uw lay-out. Bij het maken van een lay-out, in kaart brengen van de secties van uw website, zoals de koptekst, voettekst, lichaam en side-kolommen. U kunt kiezen of u wilt een 2 kolom of een 3 kolommen lay-out en welke maat je wilt deze secties zijn. Een link naar HTML / CSS layout voorbeelden zijn te vinden in de sectie Resources.

2 Definieer de stijl voor uw website tekst, achtergrondkleur en koppen in uw style sheet. Het wordt aanbevolen dat u een extern CSS-bestand voor uw template te hebben. Dit maakt het makkelijker als u alleen nodig hebt om een ​​CSS-bestand te bewerken De stijl veranderingen op meerdere pagina's van uw site.

3 Ontwerp uw kop- en voettekst. U kunt ervoor kiezen om uw kop- en voettekst te ontwerpen binnen uw template-bestand, maar het wordt aanbevolen om hen als twee externe bestanden in je template inbegrepen. Als u gebruik maakt van een ASP of PHP ingeschakeld webhost, kunt u uw kop- en voettekst zijn server side includes. Instructies over hoe de server side gebruiken omvat worden vermeld in de sectie Resources.

4 Sla uw HTML-bestand, CSS en server side include-bestanden. Je hebt nu een basis template voor uw website die u gemakkelijk kunt onderhouden en bewerken.

Hints

  • Zodra u een template opzetten, het toevoegen van nieuwe pagina's naar uw site snel en eenvoudig worden. Gewoon open je template-bestand, voeg inhoud en sla het op als een nieuwe pagina.