Hoe te branden bij lagere snelheden op Roxio

Hoe te branden bij lagere snelheden op Roxio


Roxio maakt verschillende programma's voor het branden van audio, video en data bestanden op cd en dvd. Afhankelijk van de schijf die je hebt, kun je ergens branden tussen 1x en 24x. 1x betekent dat het branden in hetzelfde tempo als de audio en video, en 24x is de snelste. In het algemeen, branden met verschillende snelheden geeft dezelfde kwaliteit bestanden. Sommige audio producenten liever branden bij lagere snelheden, omdat ze zeggen dat de geluidskwaliteit is altijd beter. De uitzondering is 1x, die de neiging heeft een mindere kwaliteit. Roxio zal u toelaten om te branden op een van de beschikbare snelheden voor uw schijf, en zal automatisch achterhalen van de optimale snelheid voor die schijf.

instructies

1 Zet uw brandbare CD of DVD in uw schijfstation. Een doos zal pop-up te vragen wat je wilt doen met de schijf. Klik op het drop-down menu en kies het Roxio-programma dat u wilt gebruiken. Het programma start automatisch.

2 Klik op het "File" knop bovenaan links, vervolgens op "Bestanden toevoegen." Een doos zal opduiken - selecteer de bestanden die u wilt branden. Als u het branden van audio- of een single-video-dvd, selecteer "Burn audio-cd 'of' Burn film." Het programma behandelt deze iets anders en zal ze te laten werken in de reguliere cd-spelers en dvd-spelers. Klik anders op de "Burn CD" knop aan de onderkant rechts.

3 Selecteer de brandsnelheid in het vak dat verschijnt. Hoe lager het getal, hoe langzamer de snelheid. Klik op "Ok" en wacht tot de schijf te branden.