Hoe om online formulieren te bouwen

Als je ooit wilde een mailinglijst te starten of bezoekers van uw website invullen van een enquête, dan weet je hoe belangrijk het is om in staat om snel en eenvoudig online formulieren op te bouwen. Met de mogelijkheid om te bouwen en toe online formulieren op uw website kan het verschil in het hebben van de mogelijkheid om gegevens online te verzamelen zijn. Wanneer u een online bedrijf, het opbouwen van online formulieren kan cruciaal zijn.

instructies

1 Beslissen over de aard van het formulier dat u wilt maken en welke gegevens u wilt verzamelen met uw formulier.

2 Ga naar www.jotform.com en een account aan te maken, en vervolgens in te loggen op je account.

3 Klik op de "New" icoon aan de linker bovenkant van het scherm. Dit zal de vorm aannemen wizard te openen.

4 Selecteer het type formulier dat u wilt maken door te klikken op.

5 Selecteer de stijl van het formulier dat u wilt door te klikken op de pijl op de drop-down menu aan de rechter kant. Dit geeft u de mogelijkheid om een ​​kleurenschema en stijl die compatibel zijn met uw website zal zijn te selecteren.

6 Klik op "Finish" wanneer nadat u uw stijl te kiezen, dan is de vorm op te slaan door te klikken op het pictogram Opslaan op de bovenkant van het scherm.

7 Klik op het pictogram "Share" aan de bovenkant van het scherm. Dit brengt u naar een nieuw venster waarin u de HTML-code die u zal toestaan ​​om het formulier insluiten op uw website.

8 Inloggen op uw web host en klik op de File Manager. Ga naar de pagina die u wilt de HTML toe te voegen voor uw formulier en voeg deze toe waar u het wilt op uw webpagina. Sla de pagina.

9 Meld u aan om uw Jot Form-account regelmatig om de gegevens die u verzamelt controleren.

Hints

  • Denk aan het selecteren van de blanco formulier en vervolgens te slepen verschillende opties om uw eigen vorm te creëren in plaats van
  • Wees ervan bewust dat met de gratis versie van Jot formulier kunt u alleen doen 100 formulierverzendingen per maand. Ze hebben een premium versie die is $ 9 per maand dat onbeperkt formulierverzendingen mogelijk maakt.