Hoe om een ​​donatie pagina schrijven voor een blog

Het bijhouden van een blog bijgewerkt op een regelmatige basis is tijdrovend, kostbaar, en kan zelfs de tijd weg te nemen van familie en andere zakelijke projecten. Dat is de reden waarom zo veel mensen proberen om hun blogging inspanningen te financieren door middel van affiliate programma's, betaalde reclame en de verkoop van producten of diensten. Maar als je niet wilt storen met de beslommeringen van dergelijke programma's, kunt u nog steeds verdienen een paar dollar door het opnemen van een donatie link op elke pagina van uw blog. De sleutel tot het ontvangen van donaties is het opbouwen van uw lezerspubliek door het verstrekken van inhoud van hoge kwaliteit op een continue basis-bij voorkeur op een dagelijkse basis.

instructies

1 Staat uw zaak. Vertel uw blog lezers waarom ze geld om te betalen voor iets wat ze kunnen lezen gratis moeten doneren. Leg uit dat donaties helpen dekken de kosten van het houden van de live-blog en het schrijven van het materiaal. Als, bijvoorbeeld, je weigert om advertenties te plaatsen op uw blog, kunt u duidelijk te vermelden dat "in plaats van betaalde reclame die afstand neemt van de kwaliteit van deze blog, heb ik ervoor gekozen om donaties van lezers ontvangen." Handelen niet zeurderige, niet huilen over hoeven om uw huis betaling te doen en niet klagen over hoeveel tijd je blog neemt afstand van andere activiteiten of business. U kiest voor uw blog te schrijven, omdat je ervoor kiest om het te schrijven.

2 Maak uw fiscaal afschrijven-status duidelijk. Als u niet een charitatieve organisatie, zijn donaties niet fiscaal aftrekbaar. Het is absoluut noodzakelijk dat u dit duidelijk op uw donatie pagina te maken.

3 Zorg voor betalingsmogelijkheden. Door het aanbieden van een verscheidenheid van betaling opties geven u uw lezers een manier om te doneren die comfortabel is voor hen. Vergeet niet dat sommige internetgebruikers nog steeds niet comfortabel het delen van hun creditcard of bankpas informatie online. Gebruik de "doneer nu" knop beschikbaar via PayPal.com voor onmiddellijke betaling of om een ​​postadres voor de controles en de kassa's cheques. En vergeet niet aan te geven hoe u wilt om geld te ontvangen. Als je in Canada, wil je Canadese dollars. Als u in de Verenigde Staten, je wilt Amerikaanse fondsen.

4 Laat het bedrag in dollars leeg. Gebruik een dienst die het mogelijk maakt uw lezers om de donatie bedrag halen. Je wilt niet hebzuchtig te klinken door het opgeven van een groot bedrag in dollars, en je wilt niet timide te verschijnen door het verstrekken van te kleine van een bedrag.

5 Vraag naar de donatie. Het is niet genoeg om een ​​donatie knop of een link naar een donatie toe te voegen aan een winkelwagentje systeem. Of noem je het een tip kruik, een vrijwillig abonnement, of een donatie te doen, moet je actief te vragen voor dat de donatie.

Hints

  • Bedankt iedereen die persoonlijk doneert. Je hoeft niet om e-mail een bedankje kaart, maar u kunt in ieder geval vallen de donor een e-mail het uiten van je dankbaarheid en waardering voor haar steun en maken melding van het in een blog post.