Hoe kan ik een Android applicatie in Eclipse Maak

Je moet een nieuwe Android-app in Eclipse aan de slag met Android ontwikkeling. De Eclipse compiler maakt gebruik van Java te ontwikkelen, debuggen en te verpakken een Android-app. U kunt elke Android lay-out en controle toe te voegen aan uw applicaties, maar je moet beginnen met een eenvoudige app om de Eclipse omgeving en de Java-bibliotheken te leren. De Hello World app is de verwijzing van de beginners 'voor Android ontwikkeling.

instructies

1 Klik op de "Start" knop van Windows en typ "eclipse.exe." Dubbelklik op het Eclipse-programma dat wordt weergegeven in Windows Verkenner naar de toepassing te starten.

2 Klik op het "File" en vervolgens "New" en vervolgens "Project" menu-item. Een venster wordt geopend met verschillende soorten projecten. Klik op "Android Project" en klik op 'Volgende'. In het volgende venster toont een lijst van configuraties moet opzetten voordat het creƫren van het project template.

3 Typ een naam voor uw project en kies de Android-versie die u wilt richten in de lijst met versienummers. Typ een naam in de "Package Name" tekstvak en klik op "Finish." Eclipse zorgt voor de sjabloon en opent de standaardcode bestand.

4 Typ de volgende code in de Java-broncode-bestand naar de tekst "Hello World" weer te geven:

TextView view = new TextView (this);

view.setText("Hello, World");

setContentView (view);

5 Klik op de "Run" knop om de nieuwe applicatie in de Android-emulator te bekijken. De emulator ziet er net als een Android-telefoon of tablet. De applicatie draait, en u kunt uw code resultaten te zien in de werkende debug emulator venster.