Hoe maak je een foto op te slaan als achtergrond in Microsoft Power Point

Of u Microsoft PowerPoint-presentatie software gebruiken om informatie voor zakelijk of persoonlijk gebruik te verspreiden, kan de standaard bullet points van tekst op een lege dia achtergrond eentonig te krijgen. U kunt opfleuren uw presentatie door het toevoegen van een foto achtergrond om uw gegevens te benadrukken of juist zorgen voor continuïteit in de hele presentatie. Met een paar muisklikken in PowerPoint, kunt u een achtergrond een keer toe te voegen en deze automatisch weergegeven in de rest van uw presentatie.

instructies

1 Open een nieuwe, lege dia in PowerPoint. Als u een foto voor een achtergrond van een bestaande presentatie toe te voegen, klikt u op het tabblad "Bestand", klik op "Open", blader naar de presentatie-bestand en dubbelklik erop, dat de eerste dia op de belangrijkste PowerPoint werkruimte geopend.

2 Klik op het tabblad "View" aan de bovenkant van het scherm. Klik op de "Slide Master" knop op het lint / werkbalk onder het tabblad. De dia verandert in de "Master titel stijl" view.

3 Klik op de "Background Styles" drop-down menu in het midden van het lint / toolbar. Selecteer "Format Achtergrond" om het venster "Format Achtergrond" te openen. De "Fill" optie is al gemarkeerd.

4 Klik op de "Picture of texture fill" knop. Klik op de "File" knop onder de "Invoegen uit" sectie, blader naar een foto om te gebruiken voor de achtergrond en dubbelklik erop. Het lijkt onmiddellijk als de dia achtergrond. Verwijder het vinkje bij "tegeltableau als textuur 'in als dit is aangevinkt.

5 Klik op de "Toepassen op alle" knop om het venster "Format Achtergrond" te sluiten en voeg de afbeelding om alle dia's. Klik op de knop "Sluiten" om terug te keren naar het diamodel.

6 Klik op de rode knop "X" / "Close Master View" knop op de werkbalk / lint aan de bovenkant van het scherm. U zal worden teruggegeven aan de reguliere presentatie Eventuele wijzigingen die u vanaf dit punt zal alleen invloed op enkele dia's, niet de gehele presentatie.

Hints

  • Een beeld gebruikt als achtergrond kan het zeer moeilijk om op de dia te bekijken. Als dit wordt een probleem, terwijl je op het venster "Format Achtergrond", schuift u de "Transparantie" bar aan de rechterkant.
  • Hoe hoger de transparantie, de lichtere uw beeld verschijnt en hoe makkelijker het kan zijn om uw tekst te zien. Bijvoorbeeld, op 50 procent transparantie, je bent nog steeds in staat om uw foto en de tekst te zien. Bij een hogere transparantie, kan je foto een zwakke wash-out of een watermerk te worden.