Hoe maak je een Dying laptop batterij herconditioneringsmodus

Hoe maak je een Dying laptop batterij herconditioneringsmodus


Een laptop is een mobiele oplossing voor uw computer raadplegen, zodat u uw werk uit te voeren zonder gebonden te zijn aan uw kantoor. De hoeveelheid werk die je kunt doen, hangt echter af van hoe lang de batterij van uw laptop kan houden het tempo en er is niets meer frustrerend dan een batterij die sterft op je midden in het midden van een belangrijke activiteit. Laptop-batterijen na verloop van tijd en hun autonomie daalt langzaam. Een eenvoudige procedure genaamd batterij reconditionering kan een stervende laptop batterij weer tot leven te brengen.

instructies

1 Zet uw laptop en wacht tot het besturingssysteem te laden.

2 Trek de stekker uit het stopcontact, zodat het schakelt over op accuvoeding.

3 Gebruik het regelmatig totdat de accu leeg. Wanneer de accu een kritiek niveau bereikt, moet het automatisch in de standby-modus.

4 Druk op de knop om het ontwaken uit de standby-modus en negeer de lage-batterij waarschuwingen. Als het terug gaat naar stand-by, herhaalt u de procedure meerdere keren totdat de batterij helemaal leeg is en er gebeurt niets wanneer u op de aan-uitknop.

5 Steek de voedingsadapter weer in en laat de batterij volledig op de reconditionering proces te voltooien.

Hints

  • Als uw laptop wordt geleverd met een door de fabrikant power management tool, op zoek naar een batterij reconditioneren of kalibratie optie en gebruik dat in plaats.
  • Voer activiteiten die geen belangrijke bestanden met zich meebrengen, terwijl het reconditioneren van de batterij om te voorkomen dat het verlies van belangrijke gegevens wanneer de batterij bijna leeg.
  • Om de levensduur te verlengen van uw batterij, als u van plan uw laptop niet te gebruiken voor een langere tijd, opladen van de batterij op de helft van de capaciteit en het verwijderen van uw laptop, terwijl deze niet in gebruik.
  • Probeer niet om een ​​Lithium-Ion batterij reconditioneren, omdat ze niet revisie nodig. Reconditionering geldt alleen voor nikkel-metaal hybride (NiMH) batterijen. Raadpleeg uw laptop handleiding voor het type van uw batterij te bepalen.
  • Probeer niet om een ​​batterij reconditioneren te vaak om beschadiging te voorkomen.