Konica Minolta Magicolor 2530DL Problemen oplossen

Konica Minolta liet de Magicolor 2530 DL printer in de zomer van 2006. Deze printer is ontworpen voor kleine kantoren of thuiskantoren, met een maximum vermogen van 20 pagina's per minuut in zwart-wit en vijf pagina's per minuut in kleur. De maximale resolutie is 2400 dots per inch met 600 dots per inch. Deze printer is niet meer beschikbaar voor verkoop nieuwe, maar vervangende cartridges nog steeds te vinden. Zoals met alle printers, de Magicolor 2530 is gevoelig voor incidentele problemen, maar Konica Minolta biedt handige tips voor probleemoplossing.

instructies

foutieve invoer

1 Zorg ervoor dat al het papier dat u wilt laden in de Magicolor printer overeenkomt met de specificaties van de printer voor een aanvaardbare media. Gevouwen of gebogen papier kan vastlopen en papier vastlopen. Als het papier is te vochtig (of is opgeslagen in een vochtige omgeving), kan het aan elkaar plakken van de papierlade en ervoor zorgen dat de printer vastlopen.

2 Kijk onder de printer. Als de printer is off-evenwicht, kan het papier niet goed ingevoerd. Het beste is om de printer op een vlakke ondergrond te houden.

3 Vermijd overvulling van de papierlade (met een maximale capaciteit van 200 vel heeft). Probeer ook niet om verschillende soorten en formaten papier tegelijk te laden. Afdrukken op transparanten kunnen vastlopen veroorzaken, vooral als je liep de transparanten eerste, omdat dit zorgt ervoor dat statische te accumuleren.

Vastgelopen papier verwijderen

4 Verwijder het papier uit de uitvoerlade. Trek aan de hendel aan de voorkant van de top van de printer en schuif open de bovenklep. Trek aan de laser drum cartridge zachtjes om hem uit de printer op te tillen. Plaats de cartridge op een vlakke, droge ondergrond en probeer te voorkomen dat het naar beneden in direct zonlicht.

5 Duw de twee grijze hendels aan weerszijden van de printer zo ver mogelijk naar achteren. Je moet nu in staat zijn om het papier dat is vastgelopen zien. Trek voorzichtig aan het papier om het te verwijderen. Als er geen papier hier is vastgelopen, draait u de vergrendelingen terug naar beneden, de cartridge opnieuw en ga verder met Stap drie.

6 Trek de papierlade zo ver mogelijk zal gaan, en til en trek meer om het volledig verwijderen. Bereiken in de achterkant van de papierlade en gevoel voor losse vellen papier. Trek voorzichtig aan het papier om het te verwijderen uit het systeem. Til aan de voorzijde deksel van de papierlade te verwijderen. Neem al het papier uit de lade, fan it, tikt het op een vlakke ondergrond om het allemaal af te stemmen, en plaats deze vervolgens. Bevestig het deksel en plaats de papierlade weer in de printer.

7 Trek de printer uit de muur om de duplex-kap. Bij het afdrukken van dubbelzijdige kopie├źn, wordt het papier terug in dit gebied getrokken en kan soms jam. Trek aan de duplex deksel om het te openen. Als het papier hier is vastgelopen, kunt u het duidelijk te zien en te verwijderen door voorzichtig omhoog te trekken.