Hoe te verwijderen Regedit Keys Met Network Paths

Regedit is de naam van de opdracht wordt gebruikt om het hulpprogramma Windows Register-editor te starten. Elke wijziging in de configuratie gemaakt op Windows-besturingssystemen is aangemeld in deze centrale unit. Wanneer netwerkstations in kaart worden gebracht, wordt het netwerk pad aangemeld in een specifieke registersleutel. Als een toegewezen station van de geregistreerde pad wordt verwijderd, kan het systeem nog steeds proberen om opnieuw bij het inloggen. Dit kan verbinding veroorzaken. Als een systeembeheerder, kunt u dit probleem door middel van de wizard Mapping Network of door het schrappen van de juiste registersleutel op te lossen. Doorgaan met uiterste voorzichtigheid bij het aanbrengen van wijzigingen in het register.

instructies

1 Log in op het systeem als beheerder.

2 Klik op het menu "Start". Typ "regedit" in het "Start Search" tekstveld en druk op 'Enter' als u Windows Vista of 7.

Klik op het menu "Start" en kies "Run." Typ "regedit" in het dialoogvenster en klik op "OK" als u Windows XP of een ander.

3 Uit te breiden "HKEY_CURRENT_USER", "Software", "Microsoft", "Windows", "CurrentVersion", "Explorer" en "Map Network Drive MRU." Iedere tekenreekswaarde in het rechtervenster komt overeen met een netwerk pad van een toegewezen netwerkstation.

4 Klik met de rechtermuisknop de waarde op de rechter-paneel dat u wilt verwijderen. Kies "Delete" uit het drop-down menu, en bevestig het dialoogvenster door te klikken op "Ja."

5 Sluit de Register-editor, en het systeem opnieuw op te starten.