Hoe maak je Windows 2003 Upgrade naar Windows 2008

Windows Server 2008 werd uitgebracht in februari van '08 als een upgrade naar Windows Server 2003. Het was een jaar uitgebracht na Microsoft de Vista-besturingssysteem geïntroduceerd, en deelt veel van dezelfde basisfuncties. Ondanks haar relatie met Vista, het is ook compatibel met Windows 7. De Windows Server-serie is ontworpen om te worden gebruikt om de IT-infrastructuur voor het bedrijfsleven lopen, en Microsoft bevorderde de toegenomen flexibiliteit beschikbaar in Windows Server 2008.

instructies

1 Meld u aan bij een Windows-gebruikersaccount met beheerdersrechten.

2 Plaats de Windows Server 2008-installatie-dvd in het dvd-station van uw computer. Als de installatie niet automatisch begint, klikt u op de knop Windows "Start" en selecteer "Computer." Dubbelklik op het Windows 2008 DVD onder "Stations met verwisselbaar medium."

3 Klik op het pijltje naast de "Nu installeren." Als u een actieve internetverbinding hebt, moet u kiezen tussen het downloaden van de nieuwste systeem updates of wachten om ze te downloaden. Windows raadt u hen nu te downloaden om beveiligingsproblemen te voorkomen. Dubbelklik op uw selectie. Als u ervoor kiest om updates te downloaden, wacht tot Windows om te zoeken naar en installeren.

4 Voer de productcode van de Windows Server 2008-installatie dvd-houder en klik op 'Volgende'.

5 Lees de licentieovereenkomst en klik op het vakje naast "Ik ga akkoord." Klik op 'Volgende'.

6 Selecteer "Upgrade" en klik op 'Volgende'. Een compatibiliteit verslag zal worden gegenereerd om u te informeren over eventuele problemen die kunnen voortvloeien uit de upgrade. Lees het rapport en klik op 'Volgende' om te upgraden van Windows 2003 naar Windows 2008.