Hoe kan ik Windows Contactpersonen te converteren Vcf

Windows Contactpersonen is Microsoft's eigen adresboek en contact manager, geïntroduceerd met Microsoft Windows Vista en voortgezet met Microsoft Windows 7. Microsoft Contactpersonen, die vervangen Microsoft Adresboek, integreert met Windows Mail en Microsoft Office Outlook. Standaard Windows Contactpersonen maakt gebruik van XML-technologie om contact op te slaan gegevens in een ".contact" extensie bestand. Microsoft Contactpersonen staat volledig achter WAB contacten, VCF contacten en CSV-contacten. Windows Contactpersonen integreert de steun voor het exporteren en importeren van de .vcf (vCard) technologie.

instructies

1 Klik op Start (het Windows-pictogram op de taakbalk) en klik op 'Alle programma's "en vervolgens op" Windows Contactpersonen. "

2 Klik op 'Exporteren' op de werkbalk. Als je het niet kunt zien, klik op de ">>>" knop om alle opties werkbalk weer te geven.

3 Klik op "vCard (map met VCF-bestanden)."

4 Klik op 'Exporteren' en kies een doelmap voor uw vCard contacten worden geëxporteerd. Klik op 'OK'.

5 Klik op "OK" wanneer de export is voltooid, en klik op 'Sluiten'.

Hints

  • Als u niet wilt dat het hele adresboek exporteren, opent u Windows Contactpersonen met de rechtermuisknop op de contactpersoon (s) die u wilt exporteren, kies dan "Contact verzenden." Dit zal de individuele contact en een open Windows Mail exporteren naar het doorsturen contact.
  • vCards geen ondersteuning voor foto's of afbeeldingen, dus alle afbeeldingen in uw Windows Contactpersonen-bestand zullen verloren gaan in de export.