Hoe kan ik het welkomstscherm van Windows XP Home Edition uitschakelen?

Het welkomstscherm van Windows XP is ingesteld op standaard weergegeven telkens als u uw computer opnieuw opstart. Het scherm toont gebruikersaccounts op de computer en, als u klikt op het icoon die behoren tot uw gebruikersnaam, kunt u in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt overschakelen naar de standaard Windows log-in prompt door op de Ctrl, Shift en Del toetsen gelijktijdig twee keer in het welkomstscherm. Echter, als je de enige bent die deze computer gebruikt en wilt u deze functie permanent uit te schakelen, kunt u dit doen door de toegang tot het menu Gebruiker Accounts.

Schakel de XP welkomstscherm

Aan de manier waarop u inlogt op uw XP-computer te wijzigen, meldt u zich als beheerder; klik dan op het menu Start en selecteer 'Configuratiescherm'. Dubbelklik op het pictogram Gebruikersaccounts en klik op de "Verander de manier waarop gebruikers zich aan- en afmelden" optie. Verwijder het vinkje bij de optie 'Gebruik het welkomstscherm ", die ook automatisch uit te schakelen" Met Fast User Switching. " Deze functionaliteit kan een gebruiker af te melden op de computer (terwijl alle van de programma's zijn nog steeds actief) zonder gegevens te verliezen en laat een andere gebruiker inloggen via het welkomstscherm. Klik op de knop Apply Opties voor de wijzigingen door te voeren. De volgende keer dat u uw computer opnieuw opstart, zal de Aanmelden bij Windows scherm, waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Om het welkomstscherm functionaliteit in te schakelen, vinkt u de optie 'Gebruik het welkomstscherm "in" User Accounts. "

Schakel de XP Standard Inloggen

U kunt ook elke login prompts door XP uit te schakelen door het wijzigen van gebruikersinstellingen. Om naar XP in te loggen automatisch, moet u de klassieke user-name-and-wachtwoord wordt gevraagd uit te schakelen. Zodra u bent aangemeld als beheerder, ga naar het menu Start en klik op "Run." Typ "userpasswords2" in de zoektocht lijn, en druk op Enter. Klik op uw gebruikersnaam en vink de "Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om deze computer te gebruiken" optie. Klik op "Apply", controleren of de gebruikersnaam en het wachtwoord, en klik op "OK" om de wijziging te bevestigen. U wordt automatisch aangemeld bij uw gebruikersaccount op de volgende herstart.