Drupal RSS Feed Tutorial

Drupal wordt geleverd met een RSS-feed tovenaar standaard, die de noodzaak voor het opzetten van een aangepaste voeding via een derde partij, zoals Feedburner, tenzij u de voorkeur aan een dergelijke dienst elimates. Met behulp van Feedburner kunt u statistieken met betrekking tot uw RSS-feed, bekijken, zoals uw aantal abonnees. Drupal RSS Wizard is eenvoudig te configureren. Als je eenmaal hebt het op te zetten, zal uw website klaar om te worden gesyndiceerde door middel van uw gebruiker RSS-reader van uw keuze. Voer simpelweg uw gebruikers met de RSS-feed adres en uw nieuwe berichten verschijnt automatisch.

instructies

Set Up Feed in Drupal Dashboard

1 Toegang tot uw Drupal dashboard en klik op "Configuration." Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina.

2 Klik op "RSS Publishing." Dit opent de RSS-configuratie manager.

3 Maak een beschrijving van uw feed, indien gewenst. Dit zal bovenaan elke feed. Het is vergelijkbaar met een site beschrijving.

4 Kies het aantal posten in elke feed. U kunt maximaal 30.

5 Kies hoe u wilt dat uw berichten te verschijnen in feed reader van een gebruiker. Selecteer "Titels", "Titels en Teaser 'of' Full Text." Als u "Full Text," zal de lezer niet om uw site bezoeken om het hele bericht te lezen.

6 Klik op "Save Configuration" voor het opzetten van uw RSS-feed. Het voer het adres zich bevindt op yoursite.com/rss.xml.

Met behulp van Google Feedburner feed beheren

7 Controleer of u hebt ingeschakeld en het opzetten van uw feed binnen de Drupal dashboard.

8 Bezoek de Feedburner website en meld u aan. Als u niet beschikt over een Feedburner account hebt, klikt u op "Aanmelden" om te registreren voor een gratis account.

9 Klik op "Burn een nieuwe feed." Typ uw feed-adres in het vak (yoursite.com/rss.xml) en klik op 'Volgende'.

10 Noem uw feed en klik op "Next" tweemaal. De voeding is nu ingesteld. Let op uw nieuwe feed adres en delen met je lezers, zodat ze zich kunnen aanmelden om uw RSS-updates te ontvangen.