Hoe maak je bladwijzer een website in Google Chrome

Chrome is een Internet-browser vrijgegeven door Google, dat een minimalistische benadering van browsen biedt. Een functie van Google Chrome is de mogelijkheid om bladwijzer en opslaan van uw favoriete websites. Chrome biedt ook een bookmark bar aan de bovenkant van uw browser, zodat u snel toegang tot uw bladwijzers.

instructies

1 Open Google Chrome en voer een website die u wilt bladwijzer in de adresbalk.

2 Klik op de ster die aan de linkerkant van het webadres dat u hebt ingevoerd. De ster wordt geel en een "Bladwijzer toegevoegd" verschijnt.

3 Klik op het pictogram "+" in de linkerbovenhoek van het venster van Google Chrome. Een nieuw tabblad opent voor u om een ​​website in te voeren. U zult merken dat uw nieuwe bladwijzer is verschenen in de bar voor u om te kiezen.

Hints

  • CTRL + SHIFT + B op uw toetsenbord opent de Bookmark Manager in Google Chrome. Het biedt u een single point-of-entry voor alle bladwijzers die u maakt beheren.
  • Klik met de rechtermuisknop op de bladwijzerbalk en een map creëren. U kunt nu kunt slepen en neerzetten bladwijzers van de bar in de nieuw aangemaakte map.