Hoe de geschiedenis terug op mijn computer uit drie weken geleden

Hoe de geschiedenis terug op mijn computer uit drie weken geleden


Of het nu van een stroomstoring die uw computer of een virus of malware die langzaam is het vernietigen van de harde schijf en afbreuk te doen aan de beveiliging van uw computer, het terugzetten van je computer terug naar de fabrieksinstellingen neergestort - of naar een meer recente datum en tijd - kan helpen verlichten veel problemen. Computers draait op Apple's Mac OS X-besturingssysteem en Microsoft Windows XP, Vista en 7 hebben applicaties die u in staat om terug te keren de klok op uw computer naar een tijd toen het vlot liep.

instructies

Windows Recovery

1 Klik op de Windows orb in de linkerbenedenhoek van het scherm van uw computer.

2 Klik op "Alle programma's" uit de lijst van de menu-opties.

3 Zoek en klik op "System Recovery" in het menu drop-down; lokaliseren en klik het een tweede keer uit de daarop volgende drop-down menu.

4 Klik op de knop "Ja" om systeemherstel te starten. U kunt ook dit punt te bereiken door het invoegen van een systeemherstel schijf voor uw besturingssysteem in het cd-station van uw computer.

5 Klik op "System Restore" in het pop-up vensters. Dit laat u de instellingen van uw computer te herstellen naar een bepaalde tijd en datum in het verleden. Het zal geen invloed op bestanden zoals e-mail, documenten of foto's op uw computer opgeslagen.

6 Volg de instructies van de System Restore wizard.

7 Klik op een datum en tijd in de lijst met opties automatisch voor u gegenereerd door Windows. Dit moet de meest recente datum sinds het begin van problemen; bijvoorbeeld, als je begon te merken problemen op 3 mei, selecteert u de optie om uw instellingen te herstellen tot mei 2. U kunt ook uw eigen datum invoeren, zoals een keer drie weken in het verleden, maar voor het beste resultaat selecteert u de meest recente datum van System Restore voorgesteld.

Mac OS X Recovery

8 Plaats de Mac OS X-installatie-cd in je Mac's cd-station; Dubbelklik op het pictogram wanneer het op het scherm verschijnt.

9 Klik op "Utilities" uit het pop-up venster, vervolgens "Restore System Van Backup." Klik op "Doorgaan."

10 Sluit uw Time Machine back-up schijf naar je Mac; Time Machine maakt automatisch een back-up van uw hele computer, het opslaan van deze informatie op verschillende punten in de tijd.

11 Kies uw Time Machine backup volume. Elk volume vertegenwoordigt een tijdstip waarop Time Machine back-up van uw bestanden. U kunt zoeken naar een volume van slechts een dag of twee in het verleden, of enkele weken in het verleden.

12 Volg de aanwijzingen van de wizard systeemherstel om het proces te voltooien.