How To Turn Off System Restore Zonder een record verwijderen

How To Turn Off System Restore Zonder een record verwijderen


De administratie van het hulpprogramma Systeemherstel worden "herstelpunten." Een herstelpunt is een momentopname van essentiële systeembestanden en instellingen van de computer. Wanneer het hulpprogramma Systeemherstel is uitgeschakeld alle herstelpunt bestanden die zijn opgeslagen in de "System Volume Information" map worden verwijderd. Als u van plan systeem uit te schakelen herstellen, maar je wilt een bepaalde record op te slaan, moet je het punt bestand te herstellen naar een locatie buiten de "System Volume Information" map te kopiëren. De "System Volume Information" map is verborgen; Daarom moet u mapopties van de computer aan te passen om het te bekijken.

instructies

Pas Mapopties om beveiligde bestanden en mappen weergeven

1 Log in op de computer met een account met beheerdersrechten.

2 Open het menu 'Start' en selecteer 'Configuratiescherm'. Open de "Mening van" drop-down menu en selecteer "categorie."

3 Klik op "Vormgeving aan persoonlijke voorkeur." Onder "Mapopties" klik "Verborgen bestanden en mappen" aan de box "Mapopties" te openen.

4 Klik op "Verborgen bestanden, mappen en stations." Verwijder het vinkje naast "Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen bestanden (aanbevolen)."

5 Klik op "Apply", klik op "OK."

Kopieer de Record herstellen naar het bureaublad

6 Open het menu "Start" en selecteer "Computer."

7 Navigeer naar de "C: \ System Volume Information" map. Dubbelklik op de "Herstellen" submap - de map is getiteld "Herstellen", gevolgd door een reeks cijfers.

8 Klik op de "View" menu en selecteer "Details". Klik op het tabblad "Date" te organiseren herstelpunt mappen op datum en tijd.

9 Zoek de map in verband met het herstel record dat u wilt opslaan. Klik rechts op de map en selecteer 'Kopiëren'.

10 Klik op "Desktop" in de linker ruit. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied in het rechter zijraam paneel en selecteer "Plakken"

Turn Off System Restore

11 Open het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm." Klik op "Systeem en beveiliging" en klik op "Systeem."

12 Klik op "System Protection" in de linker ruit aan de "System Properties" dialoogvenster te openen naar het tabblad "System Protection".

13 Klik op 'Drive (C) (System) "in het hoofdstuk" Instellingen Protection ". Klik op "Configureren" om de "System Protection voor Drive (C)" dialoogvenster te openen.

14 Klik op "Turn off systeem voor de bescherming."

15 Klik op "OK" en vervolgens op "Ja" om te bevestigen.

Hints

  • Een kopie van het herstellen record dat u wilt behouden wordt opgeslagen op uw bureaublad. U kunt een kopie van het record transfer terug naar de "C: \ System Volume Information" map nadat u System Restore zet weer aan.