Hoe om te stoppen met delen van uw profiel met andere Skype-gebruikers

Uw Skype profiel bevat uw persoonlijke gegevens. U kunt optellen en aftrekken persoonlijke informatie die door andere Skype-gebruikers op elk gewenst moment kan worden bekeken. Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor andere Skype-gebruikers te zoeken voor u en je te leren kennen. Als u wilt stoppen met je profiel te delen met andere Skype-gebruikers, volg dan de onderstaande stappen.

instructies

1 Log in op uw Skype-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Klik op "Bestand."

3 Klik op "Wijzig mijn profiel." Een nieuw venster opent met uw profiel.

4 Verwijder uw persoonlijke gegevens en laat alle ruimten leeg, met uitzondering van uw e-mailadres. Uw e-mailadres wordt altijd privé gehouden van alle Skype-gebruikers.

5 Klik op "Update" om uw profiel te updaten en terug te keren naar uw Skype-programma. U hebt nu gestopt met je profiel te delen met andere Skype-gebruikers.

Hints

  • Uw profiel bevat persoonlijke informatie die u kunt ervoor kiezen om te delen met Skype-gebruikers.
  • Je profiel bij Skype, met uitzondering van uw gebruikersnaam, wordt niet permanent door Skype opgeslagen. De informatie die u invoert zullen worden verwijderd 10 dagen nadat u voor het laatst gebruikt uw Skype-programma. Deze vervaldatum is voor uw veiligheid.
  • U kunt uw Skype-gebruikersnaam niet verwijderen. Om uw gebruikersnaam te verwijderen uit de login-scherm, de map hier te vinden verwijderen: C: \ Documents and Settings \ YourWindowsUsername \ Application Data \ Skype \
  • Om uw gebruikersnaam van het login-scherm te verwijderen, maak de "Verborgen bestanden en mappen weergeven" op uw computer.
  • Uw profiel informatie is onderverdeeld in drie groepen: details die alle Skype-gebruikers zullen zien Gegevens dat alleen uw contacten zien en uw privé gegevens.
  • De gegevens die u kiest voor alle Skype-gebruikers te zien zal mensen helpen die op zoek zijn voor u op het Skype-netwerk. Je hoeft niet om informatie te delen, maar hoe meer informatie je deelt, hoe makkelijker het zal zijn voor mensen om u te vinden. Alle Skype-gebruikers kunnen deze informatie te bekijken.
  • De details die alleen je contacten zullen zien kan ook worden aangepast. U kunt selecteren of de-selecteert u uw lokale tijd of hoeveel contacten die je hebt als je wilt dat de informatie privé te houden. Alleen de contacten op uw Skype-lijst zal in staat zijn om deze informatie te zien.
  • De details die privé worden gehouden, worden alleen gezien door jou. Uw e-mailadres wordt altijd privé op Skype. Andere Skype-gebruikers kunnen uw e-mailadres gebruiken om te zoeken voor u (als ze weten dat), maar het zal privé blijven, zelfs naar de zoeker.