Hoe maak je een HFS Site voor Windows Maak

Onder normale omstandigheden, kan Microsoft Windows alleen partities met behulp van de File Allocation Table 16, FAT32 of New Technology File System formats te creëren. Echter, Diskpart, een command-line utility, dat deel uitmaakt van Windows, kunnen partities die geen gebruik maken van de FAT16, FAT32 of NTFS-bestandssystemen te creëren. Als u wilt een Hierarchical File System Plus site, of partitie op de harde schijf te maken, maar geen toegang tot een Mac-computer niet hebt, kunt u Diskpart gebruiken om de nieuwe partitie toe te voegen aan het station. Zodra de partitie is gevestigd, kunt u Mac-gerelateerde media te installeren om het apparaat.

instructies

1 Druk op de Windows Start knop en typ "cmd" in het tekstveld. Druk op "Enter" om Command Prompt te openen.

2 Typ de volgende opdrachten om Diskpart lanceren en zoek de juiste schijf is geïnstalleerd op de computer:

diskpart
list disk

Druk op "Enter" na elke opdracht.

3 Zoek de juiste schijf in de lijst en selecteer het opslagapparaat met de volgende opdracht:

select disk <#>

Vervang "<#>" met het nummer in verband met het doel schijf.

4 Run "schone" - zonder aanhalingstekens - om alle bestaande partities van de schijf te verwijderen. Hiermee worden alle gegevens opgeslagen in de partities te verwijderen, als goed.

5 Input, zonder aanhalingstekens, "create partition primary size = <#> id = af" in Command Prompt en druk op "Enter" om het HFS + site op het station te creëren. Vervang "<#>" met de gewenste grootte van de nieuwe partitie in megabytes.

6 Typ "exit" en druk op "Enter" om te stoppen Diskpart. Sluit Command Prompt.

Hints

  • Breng de bestanden op de harde schijf naar een ander opslagmedium voordat u deze procedure als u niet wilt dat de gegevens verloren op de schijf.
  • Alle gegevens op de schijf die u partitioneren zullen verloren gaan wanneer u de beschreven procedure uit te voeren.