Hoe om te upgraden mijn Dell Laptop Processor

Hoe om te upgraden mijn Dell Laptop Processor


Als uw Dell laptop niet wordt die dezelfde software-installatie en snelheden draaien met nieuwe programma's, kan het tijd voor een systeem upgrade. In plaats van het kopen van een nieuwe laptop kunt u geld besparen en leren over de innerlijke werking van uw laptop door het verbeteren van de centrale verwerkingseenheid. Om de bestaande processor te upgraden met een ander model, moet u eerst een aantal onderdelen die de toegang tot de processor socket te blokkeren uit elkaar te halen.

instructies

1 Sluit het Dell-besturingssysteem en duw het scherm deksel in de gesloten stand. Koppel de AC-adapter en alle andere kabels aangesloten op de laptop van Dell.

2 Draai de laptop, zodat het gezicht naar beneden en zet deze op een plat werkoppervlak zoals een bureau of tafel. Duw de ontgrendeling in zijn ontgrendelde positie en til de batterij omhoog en uit het geval van de Dell.

3 Zoek de drive deksel hard aan de onderkant van de zaak. Verwijder de schroef uit het deksel met een kruiskopschroevendraaier. Til het deksel en schuif het metalen harde schijf-eenheid uit de Dell-laptop.

4 Draai de laptop opnieuw, zodat het naar boven. Open het scherm deksel op 180 graden. Wrikken uit de plastic vergrendeling strip boven het toetsenbord door met een platte schroevendraaier onder de naad en vervolgens omhoog te trekken.

5 Controleer of uw Dell-laptop model heeft schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord of gebruik maakt van een vergrendelingslipje plaats. Verwijder de schroeven als ze aanwezig zijn. Als er geen schroeven, plaatst u de rand van de platte schroevendraaier onder de blanco sleutel in de rechter benedenhoek van het toetsenbord en til omhoog.

6 Pak de bovenkant van het toetsenbord. Til het toetsenbord omhoog en leg het dan zachtjes het gezicht naar beneden op palmsteun de Dell.

7 Zoek de koeleenheid dat de processor aan de rechterkant van het moederbord van de Dell dekt. Duw klemmetjes de vergadering en til het van de processor.

8 Steek de punt van de platte schroevendraaier in de borgschroef zich onder de Dell processor. Draai de schroef tegen de klok in, totdat de processor ontgrendelt uit het stopcontact.

9 Til de processor direct omhoog om te voorkomen dat het buigen van een van haar pinnen. Stel de nieuwe processor op de socket en duw naar beneden totdat deze vastklikt. Draai de vergrendeling met de klok mee.

10 Monteer de onderdelen van de laptop van Dell's in dezelfde volgorde waarin ze werden verwijderd en vervolgens van het besturingssysteem.

Hints

  • Sommige Dell-laptop modellen hebben toetsenbord vergrendeling schroeven aan de onderkant van de zaak. Deze schroeven hebben een kleine letter "K" ingeschreven ernaast. Verwijder deze schroeven na het verwijderen van de harde schijf.
  • Laptop processors kunnen worden aangeschaft via een breed scala van online laptop component retailers.
  • Als je moeite hebt het trekken van de processor uit het stopcontact kunt u een processor extractie tool, die ook kan worden gevonden via de computer component retailers gebruiken.