Hoe Set Up een Circumventor Website

Hoe Set Up een Circumventor Website


Het opzetten van de Circumventor programma op een computer zal u toelaten om toegang te krijgen tot geblokkeerde en gecensureerde webpagina's door middel van een openbare computer. Circumventor is een programma dat u op een computer die niet is geblokkeerd of gecensureerd te installeren, en het programma zal een website URL die u kunt gebruiken van een geblokkeerde of gecensureerde computer aan een website die u wilt bezoeken zal creëren. De installatie is eenvoudig en moet u niet meer dan 10 minuten voordat u kunt genieten van ongecensureerde internet.

instructies

1 Download ActivePerl (zie bronnen) en installeer deze. Klik op het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om ActivePerl installeren. Zorg ervoor dat ActivePerl is geïnstalleerd op "C:. \ Perl" Dit wordt de standaard optie, dus niet veranderen.

2 Download en installeer OpenSA 2.0.2 beta (zie bronnen). Klik op het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om OpenSA installeren 2.0.2 beta. Als je naar een scherm met de titel "Information Server," voert u willekeurige informatie op het scherm om het te omzeilen.

3 Download en installeer Circumventor (zie bronnen). Klik op het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om Circumventor installeren.

4 Klik op het icoon Circumventor om het programma te starten. Het programma zal u een website-URL geven. Noteer deze URL. U kunt deze URL gebruiken om het Circumventor programma in te voeren vanaf elke computer. Voer de URL in de browser elke gecensureerd computer en kunt u surfen naar een website die u wilt zal zijn.